Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.comΠαρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Διεκόπη η δίκη του συζυγοκτόνου της Ορμύλιας Χαλκιδικής-Παραιτήθηκε ο Κούγιας

Σε νέα ημερομηνία θα συνεχιστεί η δίκη του Κλοντ Λέσι, που κατηγορείται για τον φόνο της γυναίκας του και την έκθεση σε κίνδυνο της ζωής του γιου του, Φοίβου.
Η ιστορία που τάραξε την Ορμύλια Χαλκιδικής πριν από ένα χρόνο, φαίνεται πια να τελειώνει με την δίκη του 35χρονου. Η δίκη που ήταν να γίνει σήμερα διεκόπη, καθώς ο δικηγόρος του Κλοντ Λέσι, Αλέξης Κούγιας παραιτήθηκε.
Ο γνωστός δικηγόρος, είχε ζητήσει αναβολή της δίκης λόγω αναλυμένων υποχρεώσεων του, αλλά είχε γίνει δεκτό από την έδρα, για αυτό και παραιτήθηκε από την υπόθεση.
Ωστόσο, το δικαστήριο αποφάσισε να γίνει η δίκη στις 2 Μαρτίου, με διορισμένο συνήγορο υπεράσπισης για τον Κλόντ Λέσι, τον Ηλία Παπαγεωργίου.
Ο Κλοντ Λέσι, είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, αλλά και της έκθεσης σε κίνδυνο ζωής.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ανειλημμένων υποχρεώσεων