Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Οι δηλώσεις του κ.Λάμπη Μαυρομάτη και του δικηγόρου της οικογένειας

Ο πατέρας της άτυχης 41χρονης δήλωσε: ''Δεν περιγράφονται εύκολα (σ.σ. τα συναισθήματα), νομίζω ότι καλά τα καταφέρνουμε, Είναι δύσκολη η κατάσταση γενικά, αλλά μας αποζημιώνουν τα παιδιά και θα σταθούμε καλά. Είναι φανερό ότι μας ταλαιπωρούν (σ.σ. με τις αναβολές στη δίκη). Δεν αντέχεται εύκολα. Χρειάζεται να γίνουμε γονείς, άλλωστε πολλές φορές τα παιδιά φωνάζουν τη γιαγιά τους, μαμά''.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Κωνταντίνος Κόλλιας τόνισε για τη σημερινή αναβολή: "Η απέλπιδα προσπάθεια για αναβολή συνεχίστηκε. Έπεσε στο κενό. Χαρακτηριστικό είναι ότι η δήλωση του συνηγόρου υπεράσπισης έγινε χθες το βράδυ, ενώ έχουμε δέκα μέρες που έγινε διακοπή. Διακόπηκε με αυτεπάγγελτο διορισμό δικηγόρου για την Πέμπτη στις 9 το πρωί''.
Ερωτηθείς για το αν υπάρχει στόχευση για αυτή την αναβολή είπε: "Σαφέστατα για να πλησιάζουμε αφενός μέσα στο 18μηνο για να μπορέσει να αφεθεί ελεύθερος και να διαφύγει προφανώς στο εξωτερικό, αφετέρου στη ματαίωση και τη προσέλευση των μαρτύρων λόγω κόπωσης''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: