Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Μεγάλη προσφορά αποκωδικοποιητών από το RadioElektron στα Νέα Μουδανιά

"Στις 31 Οκτωβρίου έρχεται το ψηφιακό σήμα στην περιοχή της Χαλκιδικής. Από τις 31 Οκτωβρίου για να συνεχίσουμε να βλέπουμε τηλεόραση θα χρειαστεί να προμηθευτούμε αποκωδικοποιητή ψηφιακής τηλεόρασης καθώς το κέντρο εκπομπής στον Πολύγυρο και στο Πηλιο θα εκπέμπουν ψηφιακά. Θα υπάρχουν περίπου 30-35 κανάλια μαζί με τα τοπικά της Χαλκιδικής. Δεν θα χρειαστείτε να έχετε πάνω από μια κεραία όπως μέχρι τώρα, καθώς με μια κεραία στραμμένη ή στον Πολύγυρο ή στο Πήλιο (με μια μεσαίας απολαβης κεραία) θα πιάνετε πολύ καλό σήμα.

Στο RadioElektron στα Νέα Μουδανιά (Λάζαρου Φωτιάδη 8 , στον δρόμο της Εφορίας, δίπλα από το Εμπορικό κέντρο, 2373023236) μπορείτε να προμηθευτείτε τον αποκωδικοποιητή σας αλλά και ότι άλλα παρελκόμενα χρειάζονται (κεραία,  καλώδια κτλπ ) που ενδεχομένως να χρειαστουν αν η εγκατάσταση σας είναι πάρα πολύ παλιά. Επίσης με μια μικρη επιβάρυνση μπορούμε να αναλάβουμε την τοποθέτηση στο σπίτι σας εμείς με κόστος που ξεκινάει  ΜΟΝΟ από 5 ευρώ για τους αναγνώστες του μπλοκ. Ένας standard definition αποκωδικοποιητής κοστίζει 26 ευρώ ενώ ένας high definition, που προτείνεται καθως θα βλέπετε περισσότερα κανάλια υψηλής ευκρίνειας, από 30 ευρώ. Υπάρχουν ακόμα και καλύτεροι αποκωδικοποιητές από 45 ευρώ για τους πιο επιτακτικους πελάτες μας, με κουμπιά επιλογής καναλιών και display. Όλοι οι αποκωδικοποιητές διαθέτουν λειτουργία EPG , δηλαδή μπορείτε να βλέπετε live το πρόγραμμα του κάθε καναλιού με περιγραφή της εκάστοτε εκπομπής αλλά διαθέτουν επίσης και θύρα USB με δυνατότητα προβολής ταινιών μέσα από ένα απλό USB stick. Αν χρειαστεί κεραία, καθώς πολλές εγκαταστάσεις είναι πάρα πολύ παλιές με σκουριασμενες κεραίες και σπασμένα καλώδια,  το κόστος ξεκινάει από 26 ευρώ για μια απλή κεραία αν υπάρχει οπτική επαφή με τον Πολύγυρο ή το Πήλιο, και φτάνει μέχρι τα 45-49 ευρώ για μια υψηλής απολαβης κεραία για δύσκολες περιοχές. Αν η κεραία σας είναι καλή απλά την γυρνάτε στον Πολύγυρο ή στο Πήλιο αναλόγως που έχετε καλύτερη οπτική επαφή.
Μην διστάσετε να μας καλέσετε για οποιαδήποτε πληροφορία στο 2373023236 αλλά και να περάσετε από το μαγαζί μας να τα πούμε και από κοντά. Επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας στο www.radioelektron.gr όπου υπάρχουν και οδηγίες για το πως θα μας βρείτε.





Χρήστος Τσαγκαράκης
Radioelektron.gr "

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ καλή η προσφορά! Εχω μια ερώτηση αν οι αποδικοποιητες μπορούν να έχουν συν χρόνος δυο κέντρα λήψης Απο Πολυγυρο και απο Πηλιο για να παιζουν τα ποιο πολλά περιφερειακά κανάλια.

Ανώνυμος είπε...

Μην αγοράζετε τζάμπα όλοι αποδικοποιητες, το μεγαλύτερο μέρος των τηλεοράσεων έχουν ενσωματωμένο αποδικοποιητη. Τουλάχιστον τηλεοράσεις που αγοράστηκαν την τελευταία 5ετια έχουν στάνταρ!

Al Masih είπε...

Οι καινούριες τηλεοράσεις της τελευταίας ΔΙΕΤΙΑΣ έχουν ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή. Αλλά ακόμα και από αυτές κάποιες από τις πρώτες παρτίδες έχουν mpeg2 δεκτή (για άλλες χώρες και άλλα καναλια) και όχι mpeg4 με αποτέλεσμα να έχετε μόνο ήχο και όχι εικόνα. Σε κάθε περίπτωση ανατρεξτε στο manual της τηλεόρασης για να το δείτε αυτό διαφορετικά περιμένετε να γίνει το switch off για να το διαπιστώσετε.
Με εκτίμηση
RadioElektron
2373023236

Al Masih είπε...

Βεβαιως και γίνεται με την χρήση δυο κεραιών όπως μέχρι τώρα, στραμμένες στα κέντρα εκπομπής Πήλιου και Πολυγυρου ταυτόχρονα. Θα πιάνετε περισσότερα περιθωριακά κανάλια αλλά τα πανελλήνιας εμβέλειας θα τα πιάνετε διπλά λόγω ότι θα εκπέμπουν σε διαφορετικές συχνότητες. Αυτό λύνεται διαγραφοντας τα από την λίστα των καναλιών στο μενού του δέκτη.
Με εκτίμηση
RadioElektron.gr
2373023236