Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Βραβεύτηκαν οι γυναίκες στον Πολύγυρο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Εκδήλωση - Βράβευση «Γυναίκες και Οικονομία», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρατης Γυναίκας
Εκδήλωση - Βράβευση με θέμα «Γυναίκες και Οικονομία» πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στον Πολύγυρο. Η εκδήλωση που τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής σε συνεργασία με το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ).
Παρέστησαν ο....

Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, η Βουλευτής Χαλκιδικής Κατερίνα Ιγγλέζη, ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χαλκιδικής Δημήτρης Τζηρίτης, ο Αντιδήμαρχος Πολυγύρου Γεώργιος Γκλάβας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Χαλκιδικής Γεώργιος Χατζηβασιλειάδης, ο Πρόεδρος του Β.Ε.Θ. & Α' Αντιπρόεδρος Κ.Ε.Ε.Ε. Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γεώργιος Γκιλής, εκπρόσωποι της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και πλήθος κόσμου.
Στην εκδήλωση επίσης βραβεύτηκαν η Μαριάννα Καζάκη (Αμπελουργικός Οίκος Καζάκης στη Νέα Γωνιά), η Κλαούντια Παπαγιάννη (Κτήμα Κλαούντια Παπαγιάννη στην Αρναία) και η Σωτηρίου Αφροδίτη (Αντιπρόεδρος Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Χαλκιδικής).
Ο κ. Τζιτζικώστας απηύθυνε χαιρετισμό, τονίζοντας το σημαντικό ρόλο των γυναικών στη οικονομία και αναφέρθηκε στις ευκαιρίες που δίνονται μέσω του νέου ΕΣΠΑ για επενδύσεις.

gyn2 copy
Ο κ. Γιώργος αφού απηύθυνε με τη σειρά του σύντομο χαιρετισμό, απένειμε ένα από τα βραβείαΓεωργία Κουγιώνη - Στέλεχος Marketing & Δημοσίων σχέσεων του Ξενοδοχείου Sonia Village στη Γερακινή, τονίζοντας ιδιαίτερα την προσπάθεια των ιδιοκτητών που συνέβαλε στη δημιουργία μιας τόσο επιτυχημένης επιχείρησης με διεθνείς διακρίσεις. της βραδιάς στην
Ο κ. Τζηρίτης, πρόσφερε συμβολικό δώρο, εκ μέρους της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής στην μαθήτρια του Λυκείου Πολύγυρου Έλενα Καρανταγλή που κατέλαβε το 2013 την 1η θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό της UNESCO στην κατηγορία του βίντεο με θέμα «Μονοπάτια για τον πολιτισμό της Ειρήνης».
Η εκδήλωση ξεκίνησε με το χαιρετισμό - καλωσόρισμα της Α' Αντιπροέδρου ΕΕΔΕΓΕ Στέλλας Μπαλάση. Ακολούθησαν χαιρετισμοί του Περιφερειάρχη Κ.Μ. κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κ. Γκιλή και της Βουλευτού Χαλκιδικής κ. Ιγγλέζη.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από την Πρόεδρο ΕΕΔΕΓΕ Σοφία Οικονομάκου , την Αν. Γεν. Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Αναπτυξιακής Συνεργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών Μαγδαληνή Καρακόλη  και την Γραμματέα Δ..Σ. & Υπεύθυνη Επικοινωνίας ΚΕΑΝ Ματίνα Κανάκη.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης λειτούργησε έκθεση χειροτεχνίας από το Σύλλογο Γυναικών ΑΠΑΜΕΙΑ των Νέων Μουδανιών στο χώρο του Επιμελητηρίου.

gyn3





Δεν υπάρχουν σχόλια: