Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Η Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής στην εκδήλωση-βράβευση με θέμα «Γυναίκες και Οικονομία».

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής, ανακοινώνεται ότι, την 09-03-2014 ημέρα Κυριακή και ώρα 17:30΄, το Επιμελητήριο Χαλκιδικής σε συνεργασία με το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών και υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, διοργάνωσαν στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, εκδήλωση-βράβευση με θέμα «Γυναίκες και Οικονομία ».
O Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής Ταξίαρχος Γεώργιος ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, εξάρoντας το....

ήθος και την εθελοντική εν γένει προσφορά της τιμώμενης γυναίκας, απένειμε μεταξύ των άλλων επιλεγμένων προς βράβευση γυναικών το βραβείο για την εθελοντική της προσφορά στη βοήθεια του ανθρώπου, στην κυρία Αφροδίτη ΣΩΤΗΡΙΟΥ. Η ανωτέρω βραβευθείσα το 2009 ως μέλος της ανθρωπιστικής αποστολής με τρία άτομα απ’όλη την Ελλάδα μετέβη στο Τελ Αβιβ, την Ραμάλα, τα Ιεροσόλυμα και το λιμάνι του Άσντοντ για να διανέμουν τρόφιμα και φάρμακα στην αιματοβαμμένη Παλαιστίνη. Από το 2010 μέχρι σήμερα, διατελεί αντιπρόεδρος στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Χαλκιδικής, Υπεύθυνη Α΄ βοηθειών σε 6 Μαραθώνιους, σε ιστιοπλοϊκούς αγώνες ατόμων με ειδικές ανάγκες, υπεύθυνη εκπαίδευσης Α΄ βοηθειών σε πολίτες, συλλόγους, δασκάλους και μαθητές και  υπεύθυνη εκπαίδευσης σεισμών και οδικής συμπεριφοράς.        Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, προκαλώντας τα ευμενή σχόλια όλων των παρευρισκομένων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: