Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Η πρώην έκαψε το τζιπ της νυν

Σε λόγους ερωτικής αντιζηλίας και ίσως εκδίκησης οφείλεται, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η επίθεση με γκαζάκια σ’ ένα υπερπολυτελές Jeep Cherokee στην Ηλιούπολη.

Στο συμπέρασμα αυτό φαίνεται να καταλήγουν οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας της περιοχής που ανέλαβαν τι! ς έρευνες για τον περίεργο εμπρησμό του πολυτελούς αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο σε πιλοτή πολυκατοικίας και σημειώθηκε στη 1.15 το πρωί.




Αρχικά οι ερευνητές υπέθεσαν ότι ίσως είχαν να κάνουν με ακόμα μία επιδρομή αντιεξουσιαστών, καθώς το αυτοκίνητο ανήκε σε γυναίκα στέλεχος υποκαταστήματος τράπεζας, άτομο δηλαδή που μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «στόχος». Η υπόθεση, όμως, εκτράπηκε σε άλλα μονοπάτια όταν αντίκρισαν την ιδιοκτήτρια του τζιπ και διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για μια... πολύ σέξι κυρία. Μια γυναίκα που πριν από ένα χρόνο παντρεύτηκε τον άντρα με τον οποίο διατηρούσε δεσμό όσο αυτός ήταν παντρεμένος. Η παράλληλη σχέση ήταν κρυφή για καιρό και όταν αποκαλύφθηκε, ο άντρας αποφάσισε να χωρίσει από τη γυναίκα του και να ζήσει μαζί της. Ο έρωτάς του εξάλλου ήταν μεγάλος, κάτι που αποδείχθηκε ακόμα περισσότερο όταν πριν από δύο μήνες της δώρισε το υπερπολυτελές τζιπ.

Το... μυστήριο της επίθεσης διαλύθηκε για τους ερευνητές όταν έμαθαν από την παθούσα ότι το τελευταίο διάστημα δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα από την πρώην σύζυγο του άντρα της. Υπόθεση, όμως, που αναμένεται είτε να επιβεβαι! ωθεί είτε να διαψευστεί κατά τη διάρκεια των ερευνών. Χθες, πάντως, και παρ’ ότι η πρώην σύζυγος αναζητήθηκε προκειμένου να εξεταστεί, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε εντοπισθεί. 


http://www.espressonews.gr/default.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια: