Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Γενική πρόγνωση καιρού

Επιδείνωση του καιρού από τα νοτιοδυτικά με βροχές και καταιγίδες, σταδιακή επέκταση των φαινομένων στα κεντρικά και νότια, με τοπικά έντονα φαινόμενα στα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη και την νοτιοανατολική ηπειρωτική χώρα, πτώση της θερμοκρασίας καθώς και χιόνια στα ορεινά, περιμένουμε το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 ως 8 – 9 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, 7 ως 11 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 8 ως 12 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 11 ως 17 βαθμούς στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.

Σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις βόρειοι – βορειοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο, με εξαίρεση τα νοτιοανατολικά όπου θα πνέουν μέτριοι έως ισχυροί νοτιοανατολικοί άνεμοι. Ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και πρόσκαιρα θυελλώδεις ανατολικοί – βορειοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν αρχικά στο Ιόνιο, εξασθενώντας από το απόγευμα.

Νεφώσεις με βροχές περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 10 – 11 βαθμούς. Ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και πρόσκαιρα θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό.

Νεφώσεις περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 9 βαθμούς. Ασθενείς έως μέτριοι άνεμοι κυρίως από ανατολικές διευθύνσεις θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: