Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Λύκοι κατασπάραξαν σκυλί στην Χαλκιδική - Σκληρές εικόνες

Θύματα λύκων πέφτουν πολλά σκυλιά στην Βόρεια Ελλάδα. Ακόμα ένα περιστατικό σημειώθηκε στην Χαλκιδική, όπου ο ιδιοκτήτης του σκύλου βρήκε σε τρομακτική κατάσταση το κορμί του ζώου. 

Η «Λούση» ήταν το αδικοχαμένο σκυλί, που έπεσε στα δόντια των άγριων λύκων στην Χαλκιδική. Βέβαια δεν είναι το μοναδικό περιστατικό που καταγράφεται, καθώς έχουν συμβεί πολλά παρόμοια στην περιοχή αλλά και γενικότερα στην Βόρεια Ελλάδα. Ο κυνηγός Ανέστης Τσιφλικίδης, με ανάρτηση του στο facebook, έκανε γνωστό το περιστατικό και την  απώλειας της σκυλίτσας του.
skili 01
 
skili 02
Η ανάρτηση του ιδιοκτήτη του σκύλου: 
«Η ”ΛΟΥΣΣΥ”……”ΒΡΕΘΗΚΕ”……ΜΕ ΟΤΙ ”ΑΠΕΜΕΙΝΕ” ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ……!!!!!
ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΤΥΧΗ……..ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΑΔΟΞΑ……..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ……..ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ……..ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΕΝΙΩΣΕ…..ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ…….!!!!! ΚΑΘΩΣ ΤΗΝ ΕΚΟΒΑΝ ΤΑ ΚΟΦΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΔΟΝΤΙΑ……!!!!!!!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΟ…..!!!!!! ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΓΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΠΝΟΗ ΣΕ ΒΑΘΙΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ…..!!!ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕ……!!!!!
ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ……..!!!!!
ΑΠ’ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ……ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ (ΚΤΗΜΑ ΤΖΙΜΗ) ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΑΛΑΙΧΩΡΑ……ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΛΥΚΟΥΣ……ΟΠΟΤΕ ΕΦΙΣΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ Σ’ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ……..ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΧΗ…..!!!!!»
 
Παρόμοιο περιστατικό καταγράφτηκε και στο Κιλκίς, όπου η Πέρλα, βρήκε οδυνηρό θάνατο στα σαγόνια των λύκων. Στο Κιλκίς έχουν γίνει
 ανάλογα περιστατικά σε δεκάδες σκυλιά. 
Επίσης στην λίμνη Κερκίνη, λύκοι κατασπάραξαν τουλάχιστον δέκα σκυλιά και αποδεκάτισαν κοπάδια ακόμα κάμπο. 
skili 03
 
 seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: