Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Κοζάνη: Το μεγάλο λάθος του δολοφόνου – Τι τον πρόδωσε – Πως τον “έσπασαν” οι αστυνομικοί – Υπάρχει και συνεργός;

- Ποια στοιχεία έκαναν ύποπτο τον 40χρονο που ομολόγησε κυνικά ότι στραγγάλισε την 37χρονη Ανθή.
- Πως οι αστυνομικοί βεβαιώθηκαν για τον φόνο και πως παγίδεψαν τον συζυγοκτόνο αναγκάζοντάς τον να ομολογήσει.
- Όλα δείχνουν προμελετημένο έγκλημα, ενώ οι αστυνομικοί έχουν υποψίες και για συνεργό στο έγκλημα.
- Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

'Έδειχνε ανήσυχος, έκανε τηλέφωνα, συμμετείχε στις έρευνες, έκανε τα πάντα για να ρίξει στάχτη στα μάτια των αστυνομικών, όμως όπως φάνηκε ο 40χρονος Τάσος Τσιουχάρας δεν είχε σχεδιάσει καλά το έγκλημά του. Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση αμέσως υποπτεύτηκαν έγκλημα και μάλιστα με δράστη ή δράστες στο άμεσο περιβάλλον της άτυχης 37χρονης Ανθής Λινάρδου.

Ο 40χρονος δήλωσε την εξαφάνιση της συζύγου του με την οποία είχαν αποκτήσει τρία παιδιά και έμοιαζε διατεθειμένος να συνδράμει στις έρευνες, τονίζοντας πως πίστευε ότι η 37χρονη τον εγκατέλειψε.

Οι αστυνομικοί ωστόσο που ερεύνησαν πρώτα απ' όλα το σπίτι του ζευγαριού είχαν άλλα στοιχεία που έδειχναν ότι η γυναίκα κάθε άλλο παρά με τη θέλησή της είχε εγκαταλείψει το χώρο.

Η άτυχη Ανθή είχε κάταγμα στο πόδι και είχε γύψο. Στο σπίτι βρέθηκαν όμως οι πατερίτσες. Παράλληλα είχε πρόβλημα όρασης, όμως και τα γυαλιά της ήταν στο σπίτι. Οι αστυνομικοί εντόπισαν επίσης το κινητό της τηλέφωνο.

Τα στοιχεία αυτά έκαναν του έμπειρους αξιωματικούς να πιστεύουν ότι η γυναίκα δεν είχε φύγει με τη θέλησή της.

Έτσι απ' την πρώτη στιγμή άρχισαν να αναζητούν υπόπτους. Πρώτα απ' όλα στο άμεσο περιβάλλον της.

Η υποψία ότι η γυναίκα μπορεί να μην έχει εγκαταλείψει το σύζυγό της αλλά να έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας έκανε τους αστυνομικούς να διατάξουν έρευνες στη γύρο περιοχή.

Έμαθαν για τα κτήματα του 40χρονου συζύγου, 13 τον αριθμό και εκεί εστίασαν την έρευνα.

Κάποια απ' τα χωράφια είχαν ροδακινιές, κάποια άλλα είναι ακαλλιέργητα αυτή την εποχή καθώς ο 40χρονος τα χρησιμοποιεί για την καλλιέργεια σιταριού.

Εκεί βρέθηκε η άκρη του νήματος.

Ένα απ' τα ακαλλιέργητα χωράφια σε ένα σημείο του ήταν φρεζαρισμένο.

Το μόνο που δεν κάνει κανείς αυτή την εποχή σε μια ημιορεινή περιοχή όπως το Βελβεντότης Κοζάνης είναι να φρεζάρει ένα χωράφι και μάλιστα ένα χωράφι στο οποίο θα σπείρει μήνες μετά σιτάρι...







Το γεγονός μάλιστα ότι ήταν φρεζαρισμένο μόνο ένα μικρό τμήμα του χωραφιού κίνησε ακόμη περισσότερες υποψίες.

Σε αυτά τα ερωτήματα ο 40χρονος δεν είχε να δώσει απάντηση, κάπου εκεί ήρθε η ώρα να “σπάσει”, έτσι ομολόγησε, τα στοιχεία σε βάρος του ήταν συντριπτικά και έτσι οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο όπου είχε θάψει το σώμα της 37χρονης συζύγου του.

Κυνικά σχεδόν απάντησε στο γιατί έκανε το έγκλημα πως είχε υποψίες ότι η 37χρονη Ανθή θα τον εγκατέλειπε και έτσι πήρε την απόφαση να τη στραγγαλίσει.

Η έρευνες ωστόσο δεν κλείνουν. Ο δράστης φαίνεται ότι είχε προσχεδιάσει το έγκλημα. Είχε μάλιστα προετοιμάσει το έδαφος στο χωράφι για να τοποθετήσει το σώμα της άτυχης γυναίκας. Τη στραγγάλισε και στη συνέχεια την έθαψε.

Τώρα οι αστυνομικοί ερευνούν αν είχε βοήθεια για τις πράξεις του ή αν κατάφερε κάτω από το βλέμμα συγγενών και την μικρής κοινωνίας να δράσει χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς...



Δεν υπάρχουν σχόλια: