Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Συνελήφθη 35χρονη που έταζε διορισμό στο Δημόσιο

Στα δίχτυα μιας 35χρονης γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη έπεσαν 53 άνεργοι. Με το πρόσχημα ότι εργάζεται σε πολιτικό γραφείο και έχει διασυνδέσεις, τους υποσχόταν διορισμό στο Δημόσιο. Με το αζημίωτο βέβαια, αφού απέσπασε περίπου 21.000 ευρώ…
Στα ίχνη της 35χρονης έφτασαν αστυνομικοί του τμήματος Ασφάλειας Ευόσμου. Από την έρευνα προέκυψε πως η δράστις από το καλοκαίρι του 2010 μέχρι και τη σύλληψή της εξαπάτησε συνολικά 53 άνεργους, εκμεταλλευόμενη την αγωνία τους να βρουν δουλειά.
Τους έλεγε ότι εργάζεται σε πολιτικό γραφείο, ότι διατηρεί σχέσεις με υψηλόβαθμα στελέχη του δημοσίου τομέα και ότι μπορεί να τους βρει δουλειά στο δημόσιο.
Από τη δράση της η 35χρονη αποκόμισε περίπου 21.000 ευρώ. Πρόκειται για χρήματα που πήρε από τους άνεργους, με το πρόσχημα ότι θα τους βοηθήσει να διοριστούν.
Οι αστυνομικοί στο σπίτι της βρήκαν φωτοαντίγραφα από δελτία ταυτοτήτων, προσωπικά έγγραφα των θυμάτων, υπεύθυνες δηλώσεις κ.α.
Η αστυνομία ερευνά επίσης το ενδεχόμενο ο αριθμός των θυμάτων της δράστιδος να είναι μεγαλύτερος. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.


thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια: