Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Αθανασιάδης: Γκολ στον Ολυμπιακό!

Να σκοράρει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι ο νέος στόχος του Στέφανου Αθανασιάδη. Όπως αναφέρει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Sportday, ο παίκτης...
θέλει να φτάσει τα 20 γκολ, έχοντας ήδη πετύχει 13.
Αναφερόμενος στο κυριακάτικο ντέρμπι, ο Κλάους είπε: «Η ψυχολογία μας είναι στα ύψη μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ, αλλά για να μπορέσουμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, είναι αναγκαίο να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι».
Για το αν θέλει να βρεθεί ξανά παρέα με τον Γεωργιάδη στους σκόρερ ενός αγώνα, όπως συνέβη στο ΟΑΚΑ, είπε: «Μακάρι να βάλω ξανά γκολ. Πάντως το πιο σημαντικό από όλα είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να πλησιάσουμε κι άλλο τον στόχο της εξόδου στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».
Ο Αθανασιάδης σχολίασε και την πρόταση της Τέρεκ Γκρόζνι, ξεκαθαρίζοντας: «Όχι δεν ήταν μια πλάκα, ίσχυε… Απλά εγώ αυτήν τη στιγμή είμαι 100% συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ και στο πώς θα πετύχουμε τους στόχους μας».



paok