Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Τα ελληνικά γκουρμέ κρέατα δείχνουν το δρόμο

Επιστροφή στην παραγωγή είναι το μήνυμα που στέλνουν από τις Σέρρες, τη Χαλκιδική και τον Προυσσό, τρεις μονάδες που αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο το φυσικό πλούτο και παράγουν γκουρμέ ελληνικά κρέατα και προϊόντα. Πρόκειται για προϊόντα που παντρεύουν την κτηνοτροφική παράδοση με την καινοτομία και την υψηλή προστιθέμενη αξία. Έχουν κερδίσει επάξια θέση στο ελληνικό πιάτο και φιλοδοξούν να αποτελέσουν προϊόντα προς εξαγωγή.

Διαβάστε αύριο στο «Κ» για το μοναδικό φιλέτο ελληνικής ξανθόχρωμης από τη Χαλκιδική, τον παραδοσιακό βουβαλίσιο καβουρμά από τις.... Σέρρες και το περίφημο προσούτο μαύρου χοίρου από τον Προυσσό.

 Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: