Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Αγρότης μόνος... τέλος!


Σταματά τις εξορμήσεις στην ύπαιθρο και επιδίδεται στο να «παντρέψει» τα ζευγάρια της! Ο λόγος για τη Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία αύριο, στις 22.00 το βράδυ, θα ζήσει συγκινητικές στιγμές με τους αγρότες της.

Η «Espresso» εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το τελευταίο επεισόδιο του «Αγρότης Μόνος Ψάχνει» και σας...... το παρουσιάζει.

Η εκπομπή ολοκληρώνει τον κύκλο της και αφήνει μια γλυκιά νοσταλγία, αλλά και αναμονή για το εάν θα μας συντροφέψει ξανά τηλεοπτικά με νέο κύκλο.

«Την εκπομπή αυτή την αγαπώ πολύ», μας λέει η παρουσιάστρια και συνεχίζει: «Το συμβόλαιό μου λήγει τον Ιούνιο, είναι πολύ νωρίς για οποιαδήποτε συζήτηση. Θα ήθελα να ξαναβρεθώ, πάντως, στο πρόγραμμα αυτό».

Η περιπέτεια των αγροτών στα λαγκάδια και τα βουνά ξεκίνησε πριν από έξι μήνες με σύμμαχο τον καλό καιρό, που βοήθησε ώστε να έχουν το ιδανικό αποτέλεσμα όσον αφορά τα γυρίσματα.

Ενα ταξίδι γεμάτο έρωτες, πάθη και έντονες στιγμές. «Φέτος νομίζω πως ήταν πιο παθιασμένοι οι αγρότες μας, πέρυσι είχαμε τους ρομαντικούς», μας λέει η Σίσσυ και μας αποκαλύπτει ότι στο τελευταίο επεισόδιο: «Θα δούμε τα τέσσερα ζευγάρια που δημιουργήθηκαν, αλλά και τις αποφάσεις τους. Να πούμε ότι φέτος είχαμε μεγάλη επιτυχία, 4 στα 6, που είναι πολύ καλό ποσοστό! Επίσης, θα μάθουμε αν η απόσταση θα χωρίσει ή θα οδηγήσει κάποιο ζευγάρι στο μεγάλο βήμα».

Οι πρωταγωνιστές της βραδιάς είναι ο Σπύρος και η Μασένκα, ο Γιώργος και η Μαρία, ο Γιάννης και η Τζούλια και τέλος η Μαρία και ο Κώστας. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο από αυτά τα ζευγάρια δηλώνουν έτοιμα για γάμο.

Ενώ όμως το πρόγραμμα είχε επιτυχία, αφού κατάφερε να… ζευγαρώσει αρκετούς παίκτες, εντούτοις τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν τα αναμενόμενα. Ο σκληρός «Αγρότης» κονταροχτυπήθηκε με τις «Κούκλες» και την «Ονειροπαγίδα», αλλά δεν κέρδισε τη μάχη. «Είναι διαφορετική σεζόν, είχαμε διαφορετικά πράγματα απέναντι. Ποτέ δεν ξέρεις πώς μπορεί να πάει ένα πρόγραμμα. Δεν είχαμε τα περσινά νούμερα, ωστόσο είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα», μας είπε η παρουσιάστριά του Σίσσυ Χρηστίδου, δικαιολογώντας τις χαμηλές πτήσεις της real life εκπομπής του Alpha.

espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: