Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Ακινητοποιημένα την Τρίτη τα μέσα μεταφοράς, στάση εργασίας από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ


«Τσουνάμι» κινητοποιήσεων

Xωρίς μέσα μαζικής μεταφοράς θα παραμείνει την Τρίτη το Λεκανοπέδιο, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων, οι οποίοι ....
θα πραγματοποιήσουν και συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή.

Λόγω των κινητοποιήσεων, δεν θα ισχύσει ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται ότι και την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες θα δουλέψουν ουσιαστικά μόνο για να μεταφέρουν τον κόσμο στις συγκεντρώσεις, στο πλαίσιο της γενικής απεργίας. Την Πέμπτη κατεβαίνουν ξανά σε 24ωρη απεργία.

Δείτε τον πλήρη χάρτη των κινητοποιήσεων της εβδομάδας.

Την Τρίτη, η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ πραγματοποιούν στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00. Στη 1 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα.

Τις παραπάνω ώρες πραγματοποιούν στάση εργασίας οι εργαζόμενοι του ΟΣΕ, οι οποίοι επίσης απεργούν την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Στις κινητοποιήσεις κατεβαίνουν την Τρίτη και οι λιμενεργάτες, με στάση εργασίας από 12:00 έως 15:00 και την Τετάρτη συμμετέχουν στη γενική απεργία.

Την Τρίτη απεργούν επίσης οι τραπεζοϋπάλληλοι, ο σύλλογος συμβασιούχων ιατρών ΙΚΑ Αττικής, ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά και οι εργαζόμενοι στην Αγροτική Τράπεζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: