Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Η Μασούτης Α.Ε. πρώτη των πρώτων στα European Business Awards

H Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. είναι η μεγάλη νικήτρια ανάμεσα στις ελληνικές πρωταθλήτριες εταιρείες που συμμετείχαν στο δεύτερο στάδιο του διαγωνισμού των European Business Awards 2016-2017. Διακρίθηκε ως National Public Champion, πρωταθλήτρια εταιρεία στην επιλογή του κοινού.

Μια πραγματικά μεγάλη διάκριση που δείχνει την επιτυχία της εταιρείας και την ευρεία αναγνώριση και αποδοχή της από τον κόσμο. H Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. έλαβε τις περισσότερες ψήφους για την Ελλάδα. Κάθε μία από τις 34 χώρες που εκπροσωπήθηκαν στα βραβεία ανέδειξε από έναν National Public Champion με την ψηφοφορία του κοινού.
Tώρα διενεργείται η δεύτερη φάση της ψηφοφορίας του κοινού που πραγματοποιείται πλέον σε ευρωπαϊκό επίπεδο και η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 27 Απριλίου 2017. Στη δεύτερη αυτή φάση η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. θα διαγωνιστεί ανάμεσα στους 34 National Public Champions της Ευρώπης για την ανάδειξη του τελικού νικητή της ψηφοφορίας του κοινού.
Έχετε και πάλι τη δυνατότητα να ψηφίσετε όλοι πατώντας εδώ: http://www.businessawardseurope.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: