Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.comΠέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

Ο Πάσσαρης ζητάει συγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων που σκότωσε (VIDEO)

«Όταν ξαναγυρίσω στην Ελλάδα θέλω να αναλάβω τις ευθύνες μου. Να ζητήσω συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων» δήλωσε ο διαβόητος κακοποιός Κώστας Πάσσαρης, ο οποίος είναι έγκλειστος στις φυλακές της Ρουμανίας τα τελευταία 15 χρόνια.
«Πιστεύω ότι πληρώνω αλλά ίσως όχι στον βαθμό που θα έπρεπε γιατί η φυλακή δεν είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί» ανέφερε μεταξύ άλλων μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Είμαι ένας άνθρωπος που από την κόλαση πέρασε στη ζωή. Ήμουν νεκρός και ξαναζώ τώρα» τόνισε.
Όπως είπε ο Κώστας Πάσσαρης αν συναντούσε κάποιο από τα μέλη των οικογενειών των θυμάτων, «δεν θα μπορούσα να πω κάτι που θα μπορούσε να τους βοηθήσει. Αυτό που θα τους έλεγα είναι ότι πραγματικά λυπάμαι και αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο θα έκανα διαφορετικά τα πράγματα».
«Θα ήθελα να τους πω ότι πραγματικά λυπάμαι και ότι δεν τους άξιζε αυτό που συνέβη» είπε ο Κώστας Πάσσαρης. Τόνισε επίσης ότι θα ήθελε το τελευταίο μέρος της ποινής του να το εκτίσει στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: