Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Mes que un club! Το θαύμα και η υπόκλιση στη Μπαρτσελόνα – Απίστευτοι πανηγυρισμοί μέσα κι έξω από το γήπεδο μετά την επική ανατροπή επί της Παρί

Παγκόσμια υπόκλιση στο μεγαθήριο που λέγεται Μπαρτσελόνα για το θρίαμβο και την πρόκριση στους 8 του Champions League
- Από το 4-0 του Παρισιού στο 6-1 του Καμπ Νου και στη μεγαλειώδη πρόκριση επί της Παρί Σεν Ζερμέν
- Αδύνατο να περιγραφούν οι πανηγυρισμοί μέσα και έξω από το γήπεδο
- «Μπλόκο» και… αποθέωση των οπαδών της Μπάτσα στον Λεονέλ Μέσι
- Ανέβηκε στην κερκίδα για να πανηγυρίσει ο Αργεντινός σούπερ σταρ
- Όλα όσα έγιναν στον αγώνα αλλά και μετά με φωτογραφίες και video.......

"Mes que un club": το "μότο" που συνοδεύει τη Μπαρτσελόνα (σ.σ. Περισσότερο από ένας σύλλογος) δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερη στιγμή για να βρει την "εφαρμογή" του. Η 8η Μαρτίου θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Μπαρτσελόνα. Είναι ίσως η μεγαλύτερη νίκη της, μεγαλύτερη από κάθε άλλη που πέτυχε στους δεκάδες τελικούς που έχει παίξει.
Μετά την ήττα με 4-0 στο πρώτο παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι πολλοί ήταν εκείνοι που ξέγραψαν τους Καταλανούς. Ο επαναληπτικός του Καμπ Νου έμοιαζε γι’ αυτούς μια τυπική διαδικασία, όπου η Μπάρτσα θα νικούσε μεν αλλά δεν θα προκρίνονταν. Αλλά στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν τελειώνει πριν σφυρίξει ο διαιτητής. Ρωτήστε και τη Μπάγερν Μονάχου, το έχει μάθει καλά από τον τελικό του ’99.
Ώρα πριν γίνει η σέντρα, οι εξέδρες του Καμπ Νου ήταν ασφυκτικά γεμάτες. Και πέρα από το «πόσο τυχεροί είναι αυτοί που μπορούν να είναι εκεί», η αίσθηση ήταν «δεν το χάνει η Μπαρτσελόνα». Όχι γιατί φέτος είναι καλή. Δεν είναι. Ούτε και το βράδυ της Τρίτης ήταν καλή. Αλλά γιατί έχει βαριά φανέλα. Κάτι που δεν έχει η Παρί Σεν Ζερμέν, όσα λεφτά κι αν ρίξει ο ζάμπλουτος ιδιοκτήτης της.

Συνέχεια....

Δεν υπάρχουν σχόλια: