Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.comΠαρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

«Στοπ» από τον υφυπουργό Αθλητισμού στους οπαδούς του ΠΑΟΚ για το Καυτανζόγλειο

Την απόφαση να απαγορεύσει την παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Super League με τον Ηρακλή που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (25/02, 17:15) πήρε ο Γιώργος Βασιλειάδης. Ο υφυπουργός αθλητισμού έκανε δεκτή την εισήγηση της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του στο ματς με τον «Γηραιό» στο Καυτανζόγλειο.

Η απόφαση προβλέπει: «απαγόρευση ανοίγματος θυρών και διάθεσης εισιτηρίων, καθώς και απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., κατά την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2016 – 2017, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ - Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 26-02-2017, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης».


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: