Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Πρόσκληση στους ελαιοπαραγωγούς Δήμου Νέας Προποντίδας για συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα



Ο Δήμος Νέας Προποντίδας, μέλος του Ευρωπαϊκού Ομίλου Εδαφικής Συνεργασίας (ΕΟΕΣ) ΕΥΞΕΙΝΗ ΠΟΛΗ, συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα INTERREG MED με το έργο ARISTOIL” που έχει ως στόχο την "Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του κλάδου του ελαιολάδου μέσω της ανάπτυξης και εφαρμογής καινοτόμων μεθόδων παραγωγής και  ελέγχου ποιότητας σχετικά με τις ευεργετικές για την υγεία ιδιότητες του"


Με τη συμμετοχή μας θέλουμε να στηρίξουμε τους ελαιοκαλλιεργητές μας,  αναδεικνύοντας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου μας. Ο ΕΟΕΣ ΕΥΞΕΙΝΗ ΠΟΛΗ και η ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ του Παν. Αθηνών θα συνεργαστούν μαζί μας για ενημέρωση των αγροτών μας, τον έλεγχο των ποιοτικών – υγειοπροστατευτικών χαρακτηριστικών του ελαιολάδου και την εκπαίδευση τους στην ποιοτική παραγωγή. Θέλουμε να αναδείξουμε ότι η περιοχή μας, διαθέτει ένα από τα καλύτερα ελαιόλαδα της Μεσογείου.

Καλούμε τους ελαιοπαραγωγούς που θέλουν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, να επικοινωνήσουν με τη Δ/νση Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής του Δήμου, υπεύθυνος κ. Παπαστεργίου Αστέριος τηλ.2373350250.


        

Ο Δήμαρχος

Εμμανουήλ Καρράς

Δεν υπάρχουν σχόλια: