Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Ανακοινώσεις της ΕΠΣ Χαλκιδικής

''Προσφορά ασφάλισης ποδοσφαιριστών ''
Το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής, μετά από εξονυχιστική έρευνα που πραγματοποίησε στον κλάδο των ασφαλιστικών εταιρειών που εδρεύουν στη χώρα μας, κατέληξε στην πιο συμφέρουσα προσφορά για την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών των σωματείων του Νομού μας, την οποία και σας γνωστοποιεί εγγράφως ( τα σωματεία θα λάβουν με fax σχετικό έγγραφο ), για να ενημερωθούν τα σωματεία και να αποφασίσουν σχετικά.

Επειδή η πρόταση που θα λάβουν τα σωματεία είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα από οικονομικής άποψης θα πρέπει να αποφασίσετε άμεσα ( μέχρι και την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 ) για την αποδοχή ή μη αυτής και σας πληροφορούμε ότι τα ποσά που αναφέρονται σε αυτή θα ισχύσουν στην περίπτωση που η συγκεκριμένη πρόταση γίνει αποδεκτή από τη συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων του Νομού μας.




 ''Καλή επιτυχία στον Γιώργο Μπίκα ''
 Το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής και όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος του Νομού, εκφράζει τη βαθύτατη ικανοποίηση και χαρά του για την ανάληψη των καθηκόντων ενός δικού της παιδιού, του κ. Γιώργου Μπίκα ως υπευθύνου της Ελληνικής διαιτησίας και του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο του. 






Δεν υπάρχουν σχόλια: