Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Στο εισαγγελέα ο Αργύρης Βούλγαρης και η «παρέα του» για κατάχρηση εξουσίας !

Βαρύ πρόστιμο 10.000 ευρώ η εισήγηση για τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και απαγόρευση δραστηριότητας με το ποδόσφαιρο ! Ένα δυνατό χτύπημα στην σαπίλα του πρώην συστήματος φαίνεται πως φέρνει η εισήγηση της επιτροπής δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς πληροφορίες που διέρρευσαν το ερευνητικό τμήμα της επιτροπής δεοντολογίας της ΕΠΟ (αφού ολοκλήρωσε την διαδικασία διερεύνησης της καταγγελίας των 53 αθλητικών σωματείων της Χαλκιδικής ) απεφάνθη πως ο Αργυρής Βούλγαρης και οι σύμβουλοι του με σειρά ενεργειών και παραλείψεων παραβαίνοντας διατάξεις του καταστατικού της Ένωσης έκαναν κατάχρηση της θέσης τους προκειμένου να επιτύχουν προσωπικούς σκοπούς !!!

Μάλιστα στην εισήγηση της η ερευνήτρια της υπόθεσης εισηγείται την επιβολή στον πρόεδρο κ. Βούλγαρη αλλά και χωριστά σε κάθε έναν σύμβουλο –μέλος πρόστιμο 10.000 ευρώ .
Επίσης την απαγόρευση συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για 3 χρόνια !!!
Το πιο σημαντικό όμως είναι η διαβίβαση του συνόλου του φακέλου στον αρμόδιο εισαγγελέα για τις περαιτέρω νόμιμες ενέργειες !!!
Να λοιπόν που η δικαιοσύνη όχι μόνο δίνει βροντερό παρών αλλά δείχνει και αμείλικτη μπροστά σε φαινόμενα που οδήγησαν το ποδόσφαιρο σε τέλμα και ανυποληψία.
Σαφώς και θα περιμένουμε και την συνέχεια της υπόθεσης με ιδιαίτερο ενδιαφέρον…
Παρακάτω σας παραθέτουμε το σύνολο των μελών για τους οποίους έγινε η έρευνα και βγήκαν οι παραπάνω εισηγήσεις :

ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ    ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ        ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΘΩΜΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ   Α ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΟΥΒΑΝΑΚΗΣ   Β ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΧΟΥΤΑΣ    ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΑΜΙΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΩΤΑΣ  ΤΑΜΙΑΣ
ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΥ  ΜΕΛΟΣ
ΝΙΚΗΤΑΣ ΠΕΛΕΚΑΣ  ΜΕΛΟΣ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΨΗΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΡΥΣΑΙΔΗΣ  ΜΕΛΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ  ΜΕΛΟΣ



pamebala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: