Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.comΤετάρτη, 3 Μαΐου 2017

Χωρίς σταματημό οι κλοπές χαλκού και οι κλοπές οχημάτων σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Χωρίς σταματημό συνεχίζονται οι κλοπές χαλκού από μετασχηματιστές ρεύματος και κλοπές οχημάτων σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, οι οποίες ωστόσο εξιχνιάζονται ύστερα από τις έρευνες της αστυνομίας.
Σε 6 άτομα σχηματίσθηκε σε βάρος τους δικογραφία, ενώ η συνολική ζημία που προκάλεσαν στους μετασχηματιστές εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 26.000 ευρώ
Οι έρευνες των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση κλοπών χαλκού από....
μετασχηματιστές ρεύματος και κλοπών τριών οχημάτων σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική και τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος 6 ημεδαπών ηλικίας 23 έως 36 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Τον περασμένο Απρίλιο, 3 από τα παραπάνω άτομα, χρησιμοποιώντας δύο οχήματα που είχαν αφαιρέσει από περιοχές της Θεσσαλονίκης, μετέβησαν σε περιοχή της Χαλκιδικής και αφαίρεσαν ποσότητα χαλκού από μετασχηματιστή ρεύματος, ενώ αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν ακόμη ένα μετασχηματιστή σε κοντινή απόσταση, χωρίς να τα καταφέρουν.
Το ίδιο διάστημα ενεργώντας με διαφορετικές συνθέσεις, αφαίρεσαν ποσότητες χαλκού από τρεις μετασχηματιστές ρεύματος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, ενώ ενέχονται σε ακόμη μία κλοπή αυτοκινήτου στη Χαλκιδική.
Τα δύο κλεμμένα οχήματα που χρησιμοποιήθηκαν για την διάπραξη της κλοπής, εντοπίσθηκαν και θα αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους.
Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή και άλλων συνεργών τους, καθώς και η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Η δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 thessnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: