Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Πρόσκληση του Δήμου Νέας Προποντίδας στο Μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου Νέας Προποντίδας

O Δήμος Ν. Προποντίδας θα διοργανώσει για δεύτερη χρονιά φέτος το Μαθητικό Φεστιβάλ Νέων και Θάλασσας 2016 του Δήμου Ν. Προποντίδας. Η πρώτη του φάση, το ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ, που αφορά τα σχολεία της Β/θμιας Εκπαίδευσης, θα διεξαχθεί στις 20 και 21 Απριλίου 2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΠΟΚΑΜ, κατά τις ώρες 9:00-13:30 το πρωί, και η δεύτερη φάση του, το ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ της ΘΑΛΑΣΣΑΣ, που αφορά τα σχολεία της Α/θμιας Εκπαίδευσης, θα διεξαχθεί κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου 2016 και για πέντε συνεχόμενες βραδιές, στο Ανοιχτό Αμφιθέατρο Ν. Μουδανιών.
Η διοργάνωση του φεστιβάλ γίνεται σε συνεργασία με τους Σχολικούς Συμβούλους της Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Χαλκιδικής και τον Υπεύθυνο Εκπαιδευτικών.....

Δραστηριοτήτων της Β/θμιας Εκπαίδευσης Νομού Χαλκιδικής.
Και στις δύο φάσεις του Μαθητικού Φεστιβάλ θα παρουσιαστούν στο ευρύ κοινό οι ετήσιες πολιτιστικές δραστηριότητες των μαθητών των σχολείων μας. Ο Δήμος Ν. Προποντίδας ανοίγει την αγκαλιά του, για να υποδεχτεί για δεύτερη φορά το ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ν. ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ, δίνοντας σε κάθε μαθητή ένα βήμα έκφρασης, δημιουργίας κι επικοινωνίας, μέσα από το οποίο τα παιδιά μας θα μπορέσουν να απελευθερώσουν την καλλιτεχνική τους φύση. Σκοπός αυτής της διοργάνωσης είναι να προαχθεί η αξία της πολιτιστικής δημιουργίας, να ενισχυθεί η επικοινωνία και αλληλεπίδραση ανάμεσα στις εκπαιδευτικές κοινότητες των σχολείων μας και να συνδεθεί περαιτέρω η μαθητική ζωή με την ζωή της ευρύτερης τοπικής κοινωνίας. Στο φετινό φεστιβάλ θα συμμετέχουν πάνω από 35 σχολεία και περίπου 2000 μαθητές.
Στο Δήμο μας πιστεύουμε ότι η καλύτερη προίκα που μπορούμε να δώσουμε στα παιδιά μας είναι η σωστή Παιδεία και η σωστή διαπαιδαγώγησή τους και ότι η Παιδεία και ο Πολιτισμός είναι η καλύτερη επένδυση για το μέλλον του τόπου.
Τα παιδιά μας προχωρούν μπροστά και μας δείχνουν το δρόμο του μέλλοντος. Ας τα χειροκροτήσουμε, ας αφουγκραστούμε τα όνειρά τους, ας ενστερνιστούμε τις αξίες ζωής που μας προτείνουν και ας παραδειγματιστούμε από τα μηνύματα συνεργασίας και ελπίδας που μας στέλνουν.
Σας προσκαλούμε να βρεθούμε όλοι μαζί κοντά τους σ' αυτές τις πέντε ημέρες δημιουργίας.
Ελπίζουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: