Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Χρυσοθήρες σκόρπισαν εκατοντάδες λίρες απόψε σε δρόμο στα μεταλλεία Βάβδου για να αποφύγουν τη σύλληψη

Η χαρά των 5 νεαρών χρυσοθήρων δεν διήρκησε πολύ χτες αργά το βράδυ…

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι νεαροί κινούμενοι περιέργως νωρίς το απόγευμα στην περιοχή μεταλλεία Βάβδου, οι 3 μέσα σε ένα αγροτικό 4Χ4 και οι άλλοι 2 πάνω σε μηχανή, είχαν εντοπίσει έναν βράχο, που είχε ξεκολλήσει από τις έντονες βροχοπτώσεις σε αγροτικό δρόμο και ήταν εκεί για ώρες.

Οι 3 στο αγροτικό, ενώ οι άλλοι 2 πάνω στο μηχανάκι λίγο πιο κάτω.

Οι ύποπτες κινήσεις των 5 νεαρών έπεσαν στην....

αντίληψη ενός θηροφύλακα (πολύ γνωστός στην ευρύτερη περιοχή), ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία. Μόλις βράδιασε, η Αστυνομία έκανε μπλόκο σε δύο σημεία στο δρόμο. Κατά πως φαίνεται, στο σημείο που ξεκόλλησε ο βράχος και έγινε μερική κατολίσθηση, ξεθάφτηκε και το μεταλλικό μισοβάρελο, από αυτά που έριχναν γεμάτα με λίρες τα Αγγλικά αεροπλάνα στον εμφύλιο.

Το σημείο είναι γνωστό στους χρυσοθήρες, καθώς στο παρελθόν είχαν γίνει παράνομες ανασκαφές, αλλά κανείς δεν ξέρει αν είχαν βρει και άλλες λίρες.

Οι 2 νεαροί απέφυγαν το πρώτο μπλόκο των Αστυνομικών με ταχύτητα, αλλά οι αστυνομικοί δεν πυροβόλησαν. Από πίσω ερχόταν το μεγάλο αγροτικό 4Χ4 με τα άλλα 3 άτομα και αυτοί χτυπώντας πάνω στο περιπολικό, που παραμερίστηκε, τραυματίζοντας ευτυχώς ελαφρά και έναν αστυνομικό, κατηφόρισαν προς Τένεδο.   


Όμως, στο 2ο μπλόκο οι αστυνομικοί είχαν βάλει πάνω σε στροφή και τα 2 περιπολικά και ξαφνιάζοντας πρώτα τους 2 επιβαίνοντες στο μηχανάκι και μετά τους 3 επιβαίνοντες στο αγροτικό, τους συνέλαβαν. Στην προανάκριση που έγινε απόψε στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής, οι νεαροί ομολόγησαν πως βρήκαν το βαρέλι με τις λίρες, την ώρα που είχαν πάει να μαζέψουν μανιτάρια και πως σχεδίασαν να το πάρουν.

Το αξιοπερίεργο είναι πως οι νεαροί κατά την ομολογία τους, είπαν πως για να αποφύγουν τη σύλληψη σκόρπισαν τις λίρες σε όλο το δρόμο και τα γύρω χωράφια και μόνο ένας από αυτούς κατάφερε να βάλει στο σώβρακο καμιά δεκαριά…

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία, για να μην πλησιάσει κανείς και μαζέψει τις λίρες… Με το πρώτο φως της ημέρας οι αστυνομικοί ψάχνουν όλο δρόμο για να βρεθούν όλες οι λίρες, που σημειωτέο είναι παλαιάς κοπής και η αξία τους ανέρχεται περίπου στα 6.000.000 ευρώ!

Τέλος, σύμφωνα πάντα με τις έγκυρες πληροφορίες του οι 5 νεαροί είναι όλοι κάτοικοι των γύρω χωριών και μάλιστα ο ένας από αυτούς είναι γιος πρώην δημάρχου και ένας γιος ιερέα…

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΨΕΜΑΤΑΡΑΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧ

Ανώνυμος είπε...

ΨΕΜΑΤΑΡΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ