Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Ο «youtuber» Πάνος Ευταξίας προκαλεί τους Θεσσαλινικείς να δοκιμάσουν καραμέλες με απαίσιες γεύσεις στη Νέα Παραλία - Απίστευτες αντιδράσεις (BINTEO)

Καραμέλες με γεύση... κάλτσες ποδιών, εμετό, σκυλοτροφή και άλλες «νοστιμιές» δοκίμασαν Θεσσαλονικείς με την κάμερα να τους καταγράφει.




Ο «youtuber» Πάνος Ευταξίας, έκανε βόλτα με την κάμερα του στην Νέα Παραλία στη Θεσσαλονίκη προκάλεσε κόσμο σε ένα Bean Boozled challenge. Τα καμαραμελάκια που τους έδινε ο Πάνος Ευταξίας, στην περίπτωση που ήταν τυχεροί θα είχαν γεύση σοκολάτας, οδοντόκρεμας, ενώ αν στην περίπτωση που ήταν άτυχοι θα έβαζαν στο στόμα τους άθλιες γεύσεις, όπως κλούβιο αυγό.

Δείτε το βίντεο με τις αντιδράσεις αυτών που δοκίμασαν τα... "νόστιμα" καραμελάκια








seleo.gr

1 σχόλιο:

Αθανασία είπε...

Είναι απίστευτος ο τρόπος που πλησιάζουν στην κάμερα και στις άγνωστες προκλήσεις ου νέοι άνθρωποι. Έχουν χιούμορ και τολμούν να εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία για κάτι αστείο. Εξάλλου, η ζωή μας δίνει τόσες αφορμές για θλιβερές σκέψεις και συζητήσεις. Οπότε, μπράβο στον Πάνο Ευταξία, που σκέφτεται πρωτότυπες και ευχάριστες δραστηριότητες που προκαλούν γέλιο!