Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Διαγωνισμός ανάδειξης καλύτερου κήπου και βεράντας Δήμου Ν.Προποντίδας.

Στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών δράσεων και της περιβαλλοντικής συνείδησης που επιβάλλεται πλέον  να αναπτύξουμε και να ενθαρρύνουμε στις τοπικές κοινωνίες μας ( χωριά και πόλεις μας ), ο Δήμος Ν. Προποντίδας θα διοργανώσει διαγωνισμό ανάδειξης του καλύτερου κήπου και της καλύτερης βεράντας ανά Δημοτική Ενότητα  και εν συνεχεία οι προτάσεις αυτές θα αξιολογηθούν εκ νέου στην τελική φάση, για την οριστική επιλογή. Τα κριτήρια της επιλογής – ανάδειξης θα είναι η αισθητική, η ποιότητα πρασίνου, η εφεύρεση νέων τρόπων καλλιέργειας και.....
προστασίας των φυτών, η άρτια οργάνωση των χώρων και του πρασίνου σε αυτούς και η αγάπη για το πράσινο και το περιβάλλον.
Οι προτάσεις θα υποβληθούν ξεχωριστά για βεράντες και κήπους μέχρι 20-05-2016. Η επιλογή θα γίνει ανά Δημοτική Ενότητα για την καλύτερη πρόταση σε κάθε κατηγορία και οι επιτυχούσες  προτάσεις θα αξιολογηθούν τελικά για να επιλεγεί η καλύτερη πρόταση για όλο τον Δήμο σε κήπο και βεράντα ( 2 νικητές ) .
Οι δύο νικητές θα λάβουν για έπαθλο φυτά, δέντρα και λουλούδια ενώ θα υποστηριχτούν από το Δήμο για να αναλάβουν την διαμόρφωση μικρών χώρων και πάρκων στον τόπο κατοικίας τους.
Επισημαίνουμε ότι ο ίδιος δημότης δεν μπορεί να υποβάλλει πρόταση και στα δύο ( 2 ) πεδία. Επίσης οι υποβάλλοντες πρόταση θα πρέπει να είναι δημότες ή κάτοικοι στον Δήμο μας. Το Φωτογραφικό υλικό είναι απαραίτητο για την εγκυρότητα του φακέλου της πρότασης.
Η αξιολόγηση θα γίνει από 7μελή επιτροπή η οποία θα διενεργήσει αυτοψία, θα αξιολογήσει τις προτάσεις και θα οριστεί  από το Δήμαρχο Νέας Προποντίδας.

Πληροφορίες: 
Εντεταλμένος  Σύμβουλος Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος, Πρασίνου & Εθελοντισμού
Αθανασάρας Φίλιππος 
Τηλ.: 6973399208

Δεν υπάρχουν σχόλια: