Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ

- ΚΛΕΦΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ
- "ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΙ" ΟΙ ΤΑΡΑΞΙΕΣ
- ΕΣΠΑΣΑΝ ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
- "ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΦΑΣΑΡΙΕΣ" ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΧΤΑΣ



Δεν αποφεύχθηκαν τα επεισόδια στις Σκουριές ανήμερα της εθνικής εορτής, καθώς οι επιτροπές αγώνα των αντιδρώντων στα μεταλλεία είχαν προγραμματίσει συλλαλητήριο μετά την παρέλαση.


Οι εικόνες πολέμου στις Σκουριές ήταν αναμενόμενες, γι΄αυτό κι από νωρίς διμοιρίες των ΜΑΤ είχαν πιάσει τις εισόδους των Σκουριών.


Οι αντιδρώντας στην μεταλλουργία χρυσού, που είχαν «χάσει» τα εδάφη των Σκουριών την.....
περασμένη εβδομάδα από τους εργαζόμενους στα μεταλλεία, σήμερα προσπάθησαν να «εκπορθήσουν» τους οχυρωμένους μεταλλωρύχους.






Με τις αστυνομικές δυνάμεις συγκρούστηκαν περίπου 400 άτομα, που σύμφωνα με πληροφορίες ήρθαν κι από άλλες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.



Οι αντιδρώντες ξεκίνησαν «κλεφτοπόλεμο» με τα ΜΑΤ μέσα στο δάσος, ενώ έγινε χρήση χημικών, όταν οι συγκεντρωμένοι επιχείρησαν να σπάσουν το μπλόκο στη περιοχή Χοντρό Δέντρο της Μεγάλης Παναγίας.


"Μία μεγάλη ομάδα ανθρώπων που δεν έχουν καμία σχέση με την περιοχή μας, που ήρθαν οργανωμένοι με σίδερα και ρόπαλα και άλλα αντικείμενα, προκάλεσαν αυτά τα επεισόδια, τα οποία όλοι καταδικάζουμε. Είναι ανεπίτρεπτο μια μειοψηφία να θέλει να επιβληθεί. Ζητήσαμε την παρουσία της αστυνομίας γιατί υπήρξε επίθεση με ανρθώπους που δεν έχουν καμιά σχέση με το δήμο μας. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί" ανέφερε ο δήμαρχος Αριστοτέλη Χρήστος Πάχτας.


Οι αντιδρώντες έσπασαν δύο αστυνομικά οχήματα γι΄αυτό έγιναν προσαγωγές υπόπτων. Σε ελέγχους της αστυνομίας βρέθηκαν σε σάκους αντιδρόντων μολότοφ, κανπογόνα και άλλα αντικείμενα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τραυματίστηκαν ελαφρά άτομα από τις συγκρούσεις με την αστυνομία.




12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε σήμαντρα τι ειναι αυτά τα ψεύδη που δημοσιεύεις. θα σου στείλουμε φωτό για να δεις τις 3000 ανθρώπων που ήταν ...εισαγώμενοι!!! Ο Θοδωράκης τα γράφει όλα αυτά? Α ρε θοδωράκη πόσα πήρες για να λες μαλακίες. Γιατί εκεί στις Σκουριές δε σε είδα να κάνεις σήμερα ρεπορτάζ. ξεπουλημένε. Από παλιά έτσι ήσουν. Οποιος σε πλήρωνε καλύτερα για αυτόν έγραφες σε μυστικά ...κέντρα.

SIMANTRA είπε...

Το θέμα το πήραμε απο εδώ! http://www.halkidikinews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5482%3Adeiteros-giros-stis-skoyries&catid=1&Itemid=5

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

καλα ρε δε ντρεπεστε λιγο?3000 κοσμος και γραφεις μονο για 400!αιντε απο εδω λαμογια.εργοστασιο δεν γινετε.θα πεσουν κορμια.παρτε το χαμπαρι.

Ανώνυμος είπε...

καλα ρε δε ντρεπεστε λιγο?3000 κοσμος και γραφεις μονο για 400!αιντε απο εδω λαμογια.εργοστασιο δεν γινετε.θα πεσουν κορμια.παρτε το χαμπαρι.

Ανώνυμος είπε...

11.53
δειτε στο xalkidiki focus τα πλανα.
στη ΜΠ. δεν ειναι παραπανω απο 400.
Δεσ τα παλικαρι μου και ησυχασε.

Ανώνυμος είπε...

Δε χρειαζεται να τα δουμε σε βιντεο, ημασταν εκει. περιπου 3000 κοσμος .οικογενειες μικρα παιδια ηλικιωμενοι . Αυτοι που αντεδρασαν στην αδικαιολογητη χρηση χημικων ηταν οι νεοτεροι, οι περισσοτεροι φοβηθηκαν και τραβηχτηκαν πισω.Δυστυχως καποιοι οχι μονο δε ξερετε να σκεφτεστε αλλα ουτε να βλεπετε. Ντροπη σας που αναπαραγετε ψευδη ,ντροπη σας που ξεπουλατε τον τοπο μας για ενα κομματι ψωμι.

Ανώνυμος είπε...

12.05, 400 ατομα βλεπεις στην Μεγαλη Παναγια?
Μηπως εισαι ο "Μοσχοπουλος"? Μηπως εχες καποιο διακοπτη και τους 400 εργαζομενους τους εβλεπες- ελεγες στα καναλια, οτι προχθες ηταν 1000-1500 στις Σκουριες,και τις 3000 των κατοικων στην Μεγαλη Παναγια (γυρισες αναποδα το κουμπι)και τους ειδες 400?

Ψευτη.Λαοθαλασσα που θα διωξει τους Καναδους και τα τσιρακια τους ηταν.

Ανώνυμος είπε...

Να χαλαρώσουμε λιγάκι με τα ψέματα και να δούμε τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις. ΕΊΜΑΣΤΑΝ 3.000 ΑΤΟΜΑ . ΧΑΛΚΙΔΙΚΙΟΤΕΣ και ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΕΙΣ. ΟΙΚΟΓεΝΕΙΕΣ με ΠΑΙΔΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Είδα τέσσερις φίλες εγκύους που ήταν εκει. Ήταν ο μπαμπάς και ο Παππους μου, τα ξαδερφε μου και μικρά παιδια. Πάνω απο 3.000 άτομα που πήγαμε ΕΙΡΗΝΙΚΑ! Αν συνεχίσουν να μας φέρονται έτσι και να μας προκαλούν με τα σχόλια που βλέπουμε παραπάνω, την επόμενη φορα θα χυθεί αίμα. Θα μαστε 10.000

Ανώνυμος είπε...

εγώ είδα κόσμο απο την Εκκλησία με τακούνια είδα κόσμο με έντονη αντίθεση και άγριες διαθέσεις. Ειδα τα ΜΑΤ να κλεινουν τον δρόμο σε ένα βουνο που ανήκει σε όλους μας. Ειδα δρομο ασφαλτοστρωμένο για να περάσουν μηχανήματα της εταιρίας και να κοψουν το δάσος ...Ειδα Θεσσαλονικείς να νοιαζονται για μας και εμεις κατωτεροι των περιστασεων... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑ ΜΑΣ;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ..... ΨΕΥΤΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ

SIMANTRA είπε...

Φιλε 29 Μαρτίου 2012 12:57 π.μ

Καλωσορίζουμε και εσένα στην παρέα μας!