Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

ΑΡΗΣ : ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ... ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΡΝΑΙΑ...

Μεγάλος πρωταγωνιστής στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Πόι, με τον Αργεντινό του Άρη να χρίζεται σκόρερ, αλλά και με το παιχνίδι του να συμπαρασύρει και τους συμπαίκτες του. Οι Θεσσαλονικείς ευτύχησαν από τα πρώτα λεπτά να επιβάλουν τον ρυθμό τους, αλλά και να πετύχουν γκολ με τον Γκόλια.
Ύστερα από σέντρα του Σουνά από την αριστερή πλευρά, η άμυνα του Απόλλωνα ολιγώρησε, με τον Καραβελίδη να βρίσκει ελαφρώς τη μπάλα, με τον Γκόλια να κερδίζει το ριμπάουντ και με προβολή να στέλνει από κοντά στα δίχτυα μόλις στο 6ο λεπτό.



Οι «κίτρινοι» έπαιξαν πλέον με άλλο αέρα στο Κλεάνθης Βικελίδης καθώς το γκολ τους έδωσε ψυχολογία. Ο Κάμπος έβλεπε τους παίκτες του να έχουν καλύτερες μεταβιβάσεις συνέχισαν ν’ απειλούν την εστία του Καραβελίδη και στο 9ο λεπτό είχαν άλλη μια καλή στιγμή με τον Πόι να μην προλαβαίνει την μπάλα στο ύψος του πέναλτι.

Ο Αργεντινός στο 23’ βρήκε δίχτυα ύστερα από σέντρα του Λιόλιου ο μεσοεπιθετικός του Άρη ανάμεσα από τους αμυντικούς του Απόλλων έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ 2-0. Μετά το γκολ ο Άρης έριξε τον ρυθμό του με την ομάδα της Αρναίας να ισορροπεί το παιχνίδι όμως να είναι ακίνδυνη επιθετικά.

Λίγο πριν φτάσουμε στο τελευταίο πεντάλεπτο του ημιχρόνου ο Άρηγς είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες να πετύχει και τρίτο γκολ. Στο 39’ ο Σουνάς σέντραρε από αριστερά, ο Ατματσίδης από τη δεξιά γωνία της μικρής περιοχής πλάσαρε, όμως ο Καραβελίδης απέκρουσε με τα πόδια. Στο 41’ ο Πόι σέντραρε από αριστερά, ο Καπνίδης έκανε προβολή από τη μικρή περιοχή, με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα εκατοστά πάνω από τα δοκάρια του Καραβελίδη.
Στο 45’ σε μια αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, ο Απόλλων μείωσε το σκορ σε 2-1με τον Γεωργίου με κοντινή κεφαλιά.
Μια φάση σε 45λεπτά
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν κακό και για τις δύο ομάδες με ελάχιστες φάσεις, για την ακρίβεια μόλις δύο στο 66’ και στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ο Κάμπος ήταν εκνευρισμένος με τους παίκτες του καθώς όσα σχεδίασε στα αποδυτήρια δεν τα έκαναν. Οι αλλαγές που έγιναν από τεχνικό του Άρη δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η μοναδική φάση δημιουργήθηκε στο 66’ με τον Καπνίδη να μην μπορεί να πλασάρει σωστά σε τετ α τετ με τον Καραβελίδη που απομάκρυνε εντυπωσιακά εξ επαφής. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Πόι έχασε την ευκαιρία να πετύχει το δεύτερο σημερινό του γκολ, καθώς εξ’ επαφής δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά τον Καραβελίδη.


Άρης: Καρατζιοβαλή, Γκίνο, Γκόλια, Φερνάντες, Λιόλιο, Προβατίδη, Παπαδόπουλο (78’ Χιντασέλι), Σουνά, Ατματσίδη (72’ Λεμονής), Πόι Καπνίδη( 89’ Ρέινα).
Απόλλων Αρναίας: Καραβελίδη, Μαυρίδογλου, Μενιγκιάλι, Σαλέπης, Τζιότζιος (87’ Γεωργούλας), Μπιμπισίδης, Τσιντογιάννης, Κουκουλέκης, Πιπινίκας, Γεωργίου, Ζαχαράκης (73’Αποστολάκης) 

 ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

www.gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: