Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Βρέθηκε το παιδί στο Πλαγιάρι

Ταξιτζής άκουσε την περιγραφή του δράστη στο ΡΘ και ενημέρωσε την αστυνομία ότι τον πήρε πελάτη από την περιοχή του Πλαγιαρίου

Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση του 5χρονου Θάνου στην περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Λίγο μετά τις 14:30 ένας άγνωστος δράστης έκλεψε ΙΧ από την οδό Ρωμανού στην Περαία την ώρα που μέσα στο αμάξι κοιμόταν ένα 5χρονο αγοράκι.

Σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού, σταμάτησε το.....

αυτοκίνητο για να παραδώσει χαρτιά σε έναν πελάτη, και τότε ο δράστης πήρε τα αυτοκίνητο μαζί με το παιδί. Προσπάθησε χωρίς επιτυχία να τον σταματήσει.

Άμεσα σήμανε συναγερμός από την αστυνομία ενώ συνεχείς εκκλήσεις για τα στοιχεία του αυτοκινήτου γινόταν από το ΡΘ.

Στον αέρα του ραδιοφώνου βγήκε και ο πατέρας του 5χρονου δίνοντας τα χαρακτηριστικά του δράστη, εξέλιξη που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην εύρεση του παιδιού.

Οδηγός ταξί που άκουσε την περιγραφή του δράστη στο ΡΘ ενημέρωσε την αστυνομία ότι τον πήρε πελάτη από την περιοχή του Πλαγιαρίου (μπροστά στην εκκλησία) με κατεύθυνση αρχικά προς Βαρδάρη αλλά στη συνέχεια του ζήτησε να τον αφήσει στην περιοχή του Φοίνικα.

Άμεσα αστυνομία και πατέρας πήγαν προς την περιοχή και βρήκαν το αμάξι και το παιδί σώο και αβλαβή σε παράλληλο δρόμο του κεντρικού του Πλαγιαρίου.

Ο δράστης ήταν αδύνατος, με μαύρα μαλλιά και φορούσε άσπρο μπλουζάκι, θαλασσί βερμούδα και σαγιονάρες. 



rthess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: