Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Έκανε το "ΜΠΑΜ" ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ. Ήρθε και κάνει… θραύση ο Μπουλγκουρίδης Δημήτρης.

Στην ολοκλήρωση μιας μεγάλης μεταγραφής που θα αλλάξει το επίπεδο της ομάδας προχώρησε σήμερα ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ καθώς ο 30χρονος αμυντικός Δημήτρης Μπουλγκουρίδης βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου για να επισημοποιήσει την μεταγραφή του στους "πορτοκαλί".

Ένας παίκτης με τεράστια καριέρα στην Ελλάδα σε ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής, ο Δημήτρης Μπουλγκουρίδης, ήρθε στην Αρναία γιατί όπως δήλωσε "Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ είναι σαν το σπίτι του.Πάνω απ' όλα το οικογενειακό κλήμα" αλλά και γιατί με τους "πορτοκαλί" αγωνίζονται και τα δυο του αδέλφια ο Γιώργος και ο Λευτέρης.
Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες, συγκεκριμένα το 2003-04 στη Δόξα Δράμας (Γ’), από το 2004-05 έως το 2007-08 στον Αγροτικό Αστέρα (δύο χρονιές στη Γ” και δύο χρονιές στη Β” Εθνική), το 2008-09 στον Απόλλωνα Καλαμαριάς (Β’), το 2009-10 στον Εθνικό Αστέρα (Β') και επίσης το 2009-10 στον Βισαλτιακό Νιγρίτας (Γ’). Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Ιεράπετρας Κρήτης (Δ’) (2012-13) στην Νάουσα (Δ’) ενώ πέρυσι αγωνίστηκε με τα χρώματα της Κοζάνης(Γ').
Ο Μπουλγκουρίδης Δημήτρης
με τα χρώματα της Κοζάνης

APOLLON ARNEAS F.C.Η διοίκηση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ  καλωσορίζει τον Δημήτρη Μπουλγκουρίδη και εύχεται να πετύχει τους κοινούς τους στόχους.


Εικόνα για το άρθρο Ήρθε και κάνει… θραύση ο Μπουλγκουρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: