Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Προηγούνται Απ. Τζιτζικώστας και Γ. Μπουτάρης

Προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Μακεδονία δίνει δημοσκόπηση της Κάπα Research για το «Βήμα της Κυριακής». Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Αττικής.

Η ΝΔ λαμβάνει ποσοστό 21,3% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που παίρνει 17,4%. Στην τρίτη θέση το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη με 8,1% ενώ ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6,9%, το ΚΚΕ με 5,4%, το ΠΑΣΟΚ με 4,2% και οι ΑΝΕΛ με 3,2%. Μόλις στο 1,9% η ΔΗΜΑΡ. Στο 24,1% η αδιευκρίνιστη ψήφος.
Προβάδισμα δείχνει η δημοσκόπηση για Απ. Τζιτζικώστα και Γ. Μπουτάρη.

Ο νυν περιφερειάρχης προηγείται με.....

23,8% έναντι του Γ. Ιωαννίδη που τον προτιμά το 18,5% και του Μάρκου Μπόλαρη με 10,6%.

Στο δήμο Θεσσαλονίκης ο Γ. Μπουτάρης προηγείται με 42,3% έναντι του Στ. Καλαφάτη που προτιμά το 22,7% και του Τρ. Μηταφίδη με 9,2%.

Επικρατούν και στο β΄γύρο

Συγκεκριμένα, για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας η δημοσκόπηση δείχνει προβάδισμα του νυν περιφερειάρχη και «αντάρτη» της ΝΔ του Απόστολου Τζιτζικώστα έναντι του υποψηφίου του κόμματος Γιάννη Ιωαννίδη. Ο κ. Τζιτζικώστας καταλαμβάνει ποσοστό 23,8% και ακολουθούν: Γιάννης Ιωαννίδης 18,5%, Μάρκος Μπόλαρης 10,6%, Δέσποινα Χαραλαμπίδου 9,4%, Γιάννης Ζιώγας 4%, Ν.Χρυσομάλλης 2,1% και Μ.Τρεμόπουλος 2%.
Τα στοιχεία για τον β' γύρο δείχνουν επικράτηση του Απ.Τζιτζικώστα.
Στο δήμο Θεσσαλονίκης, στην πρόθεση ψήφου στον α' γύρο, ο Γιάννης Μπουτάρης έρχεται πρώτος με ποσοστό 42,3% και ακολουθούν: Στ.Καλαφάτης 22,7%, Τρ.Μηταφίδης 9,2%, Αρτ.Ματθαιόπουλος 3,2%, Γ.Δελλής 3,1%, Χ.Παπαγεωργίου 2,2%, Ελεάνα Ιωαννίδου 1,9% και Μ.Ιωαννίδου 1,5%.
Τα στοιχεία για τον β' γύρο δείχνουν επικράτηση του Γ.Μπουτάρη.

Αντίδραση Μάτη για τη δημοσκόπηση

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Χρ. Μάτης εξέφρασε την έντονη ενόχλησή του καθώς το όνομά του δεν υπήρχε στη δημοσκόπηση.

«Είναι προφανές ότι κάποιοι δεν θέλουν να είμαι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης γιατί χαλάω την διάθεση τους να διοικούν ανεξέλεγκτοι. Οι επιθυμίες τους δεν είναι πλέον διαταγές προς την κοινωνία.
Τα κόλπα που έχουν οδηγήσει την πολιτική στην αναξιοπιστία, είναι τα ίδια που έχουν οδηγήσει την χώρα στην κατάρρευση.
Καιρός να τελειώνουμε με όλες τις «εκσυγχρονιστικές» μεθόδους των σύγχρονων «Μαυρογιαλούρων» της διαφθοράς και της διαπλοκής» αναφέρει χαρακτηριστικά. 


Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια: