Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Στα Βραστά σήμερα ο Ευθύμης Καρανάσιος


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε συνέχεια της προ ολίγων ημερών συνάντησης που είχαν στην Αθήνα θεσμικοί παράγοντες της Χαλκιδικής με κυβερνητικούς αξιωματούχους για το μεγάλο ζήτημα των δασικών χαρτών, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση στα Βραστά σήμερα Κυριακή 9 Μαρτίου 2014.

Οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής ενημερώθηκαν από τον....

βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ευθύμη Καρανάσιο και το Δήμαρχο Πολυγύρου Α. Ζωγράφο, για τα αποτελέσματα των επαφών που είχαν στην Αθήνα με παράγοντες των αρμόδιων Υπουργείων, τα μέλη της επιτροπής που συστάθηκε στο Δήμο για το θέμα των Δασικών χαρτών.

Από τη συνάντηση προέκυψε η θέληση για τη συνέχιση των προσπαθειών που καταβάλλονται και των πιέσεων που ασκούνται για την εξεύρεση λύσης στο επίμαχο πρόβλημα που έχει οδηγήσει σε δύσκολη θέση χιλιάδες αγρότες της περιοχής.

Ως ευκαιρία για την ένταση των προσπαθειών διευθέτησης του όλου θέματος, στο οποίο εκτός άλλων δυσκολιών παρεμβάλλονται και συνταγματικά κωλύματα, θεωρείται το σχετικό νομοσχέδιο για τα δάση που προετοιμάζει το ΥΠΕΚΑ και αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: