Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε fans και εχθρούς της διαφήμισης Jumbo


Του Νίκου Ζαχαριάδη*

Εκτός ελέγχου βγήκε τελικά η κόντρα έχει ξεσπάσει και κλιμακώνεται εδώ και λίγες εβδομάδες, ανάμεσα σε εκείνους που υπερασπίζονται με πάθος την πασχαλινή διαφήμιση των Jumbo και σε εκείνους που...




γίνονται έξαλλοι από την αισθητική της.

Το αποτέλεσμα αυτού του νέου εμφύλιου διχασμού; Δεκάδες τραυματίες, πολλές προσαγωγές και ανυπολόγιστες υλικές ζημιές λόγω των επεισοδίων που ξέσπασαν στο κέντρο της πόλης, ανάμεσα στους «Στανισικούς» και στους «Στανισοκλάστες»!

Αν και οι ανακρίσεις συνεχίζονται, πηγές της αστυνομίας, που χρειάστηεκ τη βοήθεια των ΜΑΤ για να επιβάλλει την τάξη, μιλάνε για προσχεδιασμένη σύρραξη όπου το ραντεβού κλείστηκε από τους φανατικούς των δύο παρατάξεων, μέσω facebook.

Στη μάχη ανάμεσα σε εκείνους που σνομπάρουν και σε εκείνους που υπερασπίζονται το λαϊκό fun της αισθητικής της συγκεκριμένης διαφήμισης, χρησιμοποιήθηκαν πλαστικά μπουκάλια χύμα κρασιού εναντίον κανονικών μπουκαλιών φίνου Chablis, λαμπάδες πίστας εναντίον χειροποίητων με οικολογικά υλικά, ενώ αναρίθμητα μπούτια αρνιών και nigiri εκσφενδονίστηκαν ένθεν και κείθεν.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί, ότι όταν οι δύο αντίπαλες ομάδες διαλύθηκαν, ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη ασήμαντη αφορμή, όπου αυτοί που παίρνουν τα πάντα πολύ σοβαρά θα πλακωθούν με αυτούς που επιμένουν να κάνουν πλάκα.

Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα.

Πηγή: protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: