Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

10+1 πράγματα που μας έμαθαν οι έρευνες για το σεξ

Οι επιστήμονες τα λένε όλα με έρευνες και βγάζουν αποτελέσματα για τα πάντα γύρω από το σεξ. Πώς το κάνουμε, γιατί το κάνουμε, τι σημαίνει όταν το κάνουμε έτσι και όχι…
γιουβέτσι. Έτσι και εμείς συγκεντρώσαμε κάποια βασικά αποτελέσματα από τις έρευνες που έγιναν, για να αντιληφθούμε καλύτερα το πριν, το κατά τη διάρκεια και το μετά της απόλαυσης.


1. Οι άντρες σκέφτονται, κατά μέσο όρο, το σεξ κάθε 7 δευτερόλεπτα.
2. Σε κάθε κανονική ιστοσελίδα, υπάρχουν 5 σελίδες που περιέχουν πορνό.
3. Τα γένια ενός άντρα μεγαλώνουν πιο γρηγορότερα όταν περιμένουν να κάνουν σεξ .
4. Το ρεκόρ οργασμών σε μια ώρα για τους άντρες, είναι 16.
5. ‘Όταν κάνουμε sex καίμε 360 θερμίδες την ώρα.
6. Το 40% των γυναικών λέει ότι είχε οργασμό ενώ έβλεπε ένα πονηρό όνειρο. Το ίδιο ποσοστό για τους άντρες ανεβαίνει στο… 80%.
7. Το σεξ, βιοχημικά δεν έχει καμία διαφορά από το να τρως μεγάλες ποσότητες σοκολάτας.
8. . Σύμφωνα με τις Ερευνες Κίνσευ, το 75% των ανδρών εκσπερματώνει μέσα σε τρία λεπτά από την στιγμή της διείσδυσης. Ενώ ολόκληρη η σεξουαλική πράξη έχει μέση διάρκεια 15 λεπτά.
9. Το 85% των ανδρών που πεθαίνουν από ανακοπή καρδιάς κατά το σεξ, διαπιστώνεται ότι έχουν κερατώσει τις γυναίκες τους.
10. Μόνο το 1% των γυναικών μπορεί να φτάσει σε οργασμό μόνο με τον ερεθισμό του στήθους.
11. Το 60% των γυναικών ισχυρίζεται ότι η «πρώτη φορά» ήταν χάλια. Ενώ το 14% των ανδρών ισχυρίζεται ότι η «πρώτη φορά» δεν ήταν καθόλου απολαυστική.



Πηγή: kamarinia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: