Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Εργασίες τοποθέτησης οπτικών ινών στο επαρχιακό οδικό τμήμα Ν. Μουδανιών - Ν. τρίγλιας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Η Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής προειδοποιεί τους οδηγούς οχημάτων ότι, λόγω εκσκαφών σε τμήματα επαρχιακής οδού Ν. Μουδανιά - Πορταριά, Ν. Μουδανιά - Κεραίες “COSMOTE”, Σήμαντρα-Πορταριά - Δ/ση Ν. Τρίγλιας, Ζωγράφου - Δ/ση Ν. Τρίγλιας, Διονυσίου - Δ/ση Ν. Τρίγλιας, Ν. Μουδανιά - Ν. Τρίγλια - Παραλία Διονυσίου, για την εκτέλεση εργασιών από την Ο.Τ.Ε. Α.Ε., θα πραγματοποιείται μερική στένωση πλάτους μέχρι δύο (2) μ. της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται αμφίδρομα ή εκ περιτροπής από το ελεύθερο κάθε φορά τμήμα του οδοστρώματος.
Το μέτωπο εκτέλεσης των εργασιών θα εκτείνεται σε μήκος μέχρι πενήντα (50) μέτρα και το ελεύθερο κάθε φορά τμήμα του οδοστρώματος θα είναι τουλάχιστον 5,50 μέτρα, σύμφωνα με την εγκεκριμένη οριζόντια και κάθετη σήμανση.
Επίσης, στη αρχή και το πέρας του....... μετώπου των εργασιών θα παρίστανται σημαιοφόροι για την έγκαιρη προειδοποίηση των οδηγών και την ρύθμιση της κυκλοφορίας.
Οι εργασίες θα εκτελούνται μόνον κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ δεν θα εκτελούνται εργασίες τις επίσημες Αργίες, όπου θα αποσύρεται η προσωρινή σήμανση και θα αποδίδεται κανονικά η οδός σε κυκλοφορία, πληρώντας όλες τις προϋποθέσεις. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, θα αποσύρεται η προσωρινή σήμανση και θα αποδίδεται κανονικά η οδός στην κυκλοφορία, πληρώντας όλες τις προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένης και της ύπαρξης οριζόντιας σήμανσης.
Η συνολική διάρκεια των εργασιών θα είναι εκατό πενήντα (150) ημερολογιακές ημέρες από ενάρξεως, με καταληκτική ημερομηνία το αργότερο την 15-7-2011, οπότε και θα ισχύσουν οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: