Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Ρεκόρ κρατήσεων για τις πτήσεις της Ryanair από και προς τη Θεσσαλονίκη!

Το πρόγραμμα της Ryanair για το 2015 παρουσίασε στέλεχος της αεροπορικής εταιρίας στη Θεσσαλονίκη, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα σε ξενοδοχείο της πόλης.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο Τζον Αλμποράντε, διευθυντής Μάρκετινγκ και πωλήσεων της Ryanair στην Ελλάδα, ρεκόρ παρουσιάζεται όσον αφορά τις κρατήσεις των θέσεων από και προς Θεσσαλονίκη σε....
όλους τους προορισμούς που εξυπηρετεί η εταιρία. Συγκεκριμένα, παρουσιάζεται αύξηση στις προκρατήσεις της τάξεως του 20% για την καλοκαιρινή περίοδο σε σχέση με πέρυσι. Όπως ανέφερε ο κ. Αλμποράντε «1,6 εκατ. άτομα θα ταξιδέψουν από και προς Θεσσαλονίκη φέτος σε σχέση με τα 1,2 εκατ. που ταξίδεψαν την περσινή περίοδο».
Η Ryanair δραστηριοποιείται στην Ελλάδα στο χώρο των αεροπορικών μέσων μεταφοράς πραγματοποιώντας πτήσεις σε 10 προορισμούς από Θεσσαλονίκη σε: Αθήνα, Βρυξέλλες, Φρανκφούρτη, Χανιά, Παρίσι, Πάφο, Ρόδο, Μιλάνο, Λονδίνο και Ντίσελντορφ.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Αλμποράντε, «η πιο επιτυχημένη από άποψη κινητικότητας θεωρείται η πτήση από και προς Θεσσαλονίκη, καθώς 2.000 άτομα ταξιδεύουν από και προς το αεροδρόμιο Μακεδονία καθημερινά με την Ryanair».
Αν και όπως επισήμανε ο διευθυντής Μάρκετινγκ της εταιρίας, δεν υπήρξαν σημαντικές αλλαγές όσον αφορά το πλήθος των πτήσεων, καθώς δεν αυξήθηκαν, ωστόσο αυτό προσμετράται ως θετικό στοιχείο, καθώς δε χρειάστηκε να μειωθούν. Ένας από τους λόγους που η εταιρία δεν αύξησε, παρά τη ζήτηση, τον αριθμό των πτήσεών της είναι ο αριθμός των αεροσκαφών που διαθέτει στο στόλο της η εταιρία. Η Ryanair διαθέτει αυτήν τη στιγμή 328 αεροσκάφη και μάλιστα προτίθεται να τον αυξήσει αρκετά.
Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο όπως επισήμανε ο κ. Αλμποράντε για την αύξηση των επιβατών και των κρατήσεων για το καλοκαίρι ήταν και το γεγονός ότι φέτος η διάθεση των εισιτηρίων για τους καλοκαιρινούς προορισμούς ξεκίνησε τρεις μήνες νωρίτερα σε σχέση με πέρυσι, από Σεπτέμβριο.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου μάλιστα τι θα γίνει σε περίπτωση που η Ελλάδα φύγει από το ευρώ, ο κ. Αλμποράντε δήλωσε χαρακτηριστικά ότι η «Ryanair δεν πρόκειται να φύγει από τη Θεσσαλονίκη είτε αυτή μείνει είτε φύγει από το ευρώ».

 seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: