Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

ΦΑΡΣΑ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

 Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Δικαστικό Μέγαρο Πολυγύρου και στα δικαστήρια Αρναίας πραγματοποίησε άγνωστος το πρωί της Τρίτης.
   Ένας άνδρας τηλεφώνησε σε εφημερίδα της Θεσσαλονίκης για τοποθέτηση βόμβας στο κτίριο. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια Πολυγύρου και ζητήθηκε να εκκενωθούν οι δικαστικές αίθουσες. Το τηλεφώνημα έγινε στις 10.15 και εκείνη την ώρα βρισκόταν αρκετός κόσμος στο Δικαστικό Μέγαρο καθώς βρισκόταν σε εξέλιξη η εκδίκαση υποθέσεων στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.
   Η Αστυνομικά εκκένωσε το κτίριο για μιάμιση περίπου ώρα, οι δίκες διακόπηκαν, οι διάδικοι και οι δικαστικοί υπάλληλοι αποχώρησαν μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες. Τελικά το τηλεφώνημα αποδείχθηκε φάρσα.
 Δικηγόροι από τη Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη χαρακτήρισαν πρωτοφανές το συμβάν, καθώς τέτοια περιστατικά για δήθεν τοποθέτηση βόμβας έχουν καταγραφεί μόνο σε περιπτώσεις που εκδικάζονται σοβαρές υποθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: