Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Συμφώνησε με μείωση ο Γκαρσία

Το βάρος τους στις ανανεώσεις των συμβολαίων έχουν ρίξει το τελευταίο διάστημα στον ΠΑΟΚ. Ο Πάμπλο Γκαρσία συμφώνησε σε μείωση αποδοχών ενώ ακολουθεί το θέμα της ανανέωσης του Λίνο...


Ο Ουρουγουανός αμυντικός μέσος του «δικεφάλου» συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Ο διεθνής άσος δέχτηκε την μείωση αποδοχών κατά 250.000 ευρώ. Συγκεκριμένα ο Γκαρσία έπαιρνε μικτά από τον σύλλογο της Τούμπας 600.000 ευρώ ενώ στο νέο του συμβόλαιο θα αμείβεται με 350.000 ευρώ.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ σκοπεύει να έρθει σε επαφή και με τον Λίνο προσφέροντας στον Πορτογάλο αμυντικό νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας καθώς παρά τα 33 του χρόνια, υπάρχει η αισιοδοξία ότι μπορεί να προσφέρει στον σύλλογο. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τους Κώστα Χαλκιά, Βλάνταν Ίβιτς.

Οχι από Κωφίδη για Μπιζέρα
Ο Ηρακλής έκανε κρούση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Τζο Μπιζέρα αλλά ο Σάββας Κωφίδης δεν επιθυμεί τον αμυντικό του δικεφάλου στο «Καυτατζόγλειο». Ο προπονητής του «γηραιού» είπε όχι στην μετακίνηση του Ουρουγουανού άσου, ο οποίος επιθυμούσε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή αφού θα παρέμενε στην Θεσσαλονίκη. Για τον Μπιζέρα ενδιαφέρεται η Αλμπαθέτε αλλά και ο ΟΦΗ με τον Εργοτέλη. Για την ώρα ο παίκτης μένει στην Τούμπα.

Ανακοίνωση για Χρυσοχοϊδη
Ο ΠΑΟΚ μετά το σημερινό ματς με τον Πανσερραϊκό θα βγάλει ανακοίνωση για τον Χρυσοχοϊδη και την απαγόρευση των μετακινήσεων στα παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: