Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Χιονόπτωση σημειώνεται στην κεντρική και βόρεια Χαλκιδική από τις 5:00 το πρωί. Η κυκλοφορία των οχημάτων στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο διεξάγεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα μέχρι τώρα.
   Με εντολή του Νομάρχη κ. Αστέριου Ζωγράφου, ο μηχανισμός της Νομαρχίας κινητοποιήθηκε άμεσα με την έναρξη της χιονόπτωσης. Επιχειρούν ιδιόκτητα μηχανήματα της Νομαρχίας, μία αλατιέρα, ένα τρακτέρ με αλατιέρα, και ένα γκρέϊντερ.
   Επίσης μισθωμένα ιδιωτικά μηχανήματα (αλατιέρες) επιχειρούν στους Δήμους Πολυγύρου, Ανθεμούντα, Αρναίας και Παναγίας. Η ΔΕΣΕ συνδράμει στον εθνικό δρόμο Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου με μία αλατιέρα και στο δρόμο Αγ. Προδρόμου - Στρατωνίου με δύο αλατιέρες.

 Σύμφωνα με το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Νομαρχίας προβλέπεται ότι η χιονόπτωση θα συνεχιστεί μέχρι την Κυριακή. Για το λόγο αυτό συστήνεται στους οδηγούς να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: