Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Ποιος περιφερειακός σύμβουλος δέχτηκε πρόταση από τρεις υποψήφιους Περιφερειάρχες;

Ούτε ένας, ούτε δυο αλλά… τρεις υποψήφιοι Περιφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας πρότειναν στον μέχρι σήμερα ανεξάρτητο περιφερειακό σύμβουλο Απόστολο Πάνα να συμμετέχει στις επικείμενες εκλογές. Ο πρώην υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής του συνδυασμού του Μάρκου Μπόλαρη μαθαίνουμε πως δέχτηκε προτάσεις τόσο από.... τον Απόστολο Τζιτζικώστα, όσο και από το Γιάννη Ιωαννίδη αλλά και τη Νιόβη Παυλίδου προκειμένου να πει το «ναι» σε μια νέα υποψηφιότητά του. Ο ίδιος ωστόσο, αποφάσισε να απέχει από τη διαδικασία και να αφοσιωθεί στο think tank Που έχει ιδρύσει εδώ και κάποιους μήνες.

Σύντομα μάλιστα αναμένεται να ανακοινώσει στηρίξεις σε συγκεκριμένους δημοτικούς συμβούλους αλλά και σε υποψήφιους ευρωβουλευτές της «Ελιάς». Υπενθυμίζεται πως ο κ. Πάνας ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη Μπόλαρη, κατηγορώντας τον για απουσία από την Περιφέρεια τα περασμένα 3,5 χρόνια, ενώ το όνομά του ακουγόταν για τη θέση του υποψηφίου Περιφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ, πριν αυτό γίνει… «Ελιά».
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: