Μοσχαράκι στη γάστρα με λιαστή ντομάτα και πατατούλες
Υλικά συνταγής....
- 1 κιλό μοσχάρι ( νουά, μπούτι, ελιά, χτένι ) κομμένο σε μερίδες
- ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
- 1 φλιτζ. κρασί λευκό
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 ντομάτες ώριμες, φρέσκιες ψιλοκομμένες
- 6 λιαστές ντομάτες κομμένες στα 4
- 3 κ.σ. λάδι από τις λιαστές ντομάτες
- 6 μέτριες πατάτες
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 1 κ.σ. ξύσμα από 1 λεμόνι
- 1 φύλλο δάφνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε το σχόλιό σας.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το σχόλιο! Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες! Σας διαβάζουν πιο εύκολα!
Και να θυμόμαστε σεβόμαστε αυτόν στον οποίο απευθυνόμαστε!
Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
simantra.blogspot!