Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

love is in the air: Χαρίστε ένα αισθησιακό μασάζ στον σύντροφό σας!


aisthisiako masazΕντάξει, καλό είναι να ξέρουμε πως να αποφύγουμε τα κουνούπια αλλά μες τον Αύγουστο που όλοι χαλαρώνουμε στις παραλίες θέλουμε να μάθουμε και "άλλα". Εδώ είμαι εγώ φίλοι μου, μην αγχώνεστε!!!

Σήμερα λέω να αρχίσουμε το φλέρτ με το αισθησιακό μασάζ μεταξύ των συντρόφων. Περιμένουμε και την Αυγουστιάτικη πανσέληνο, οπότε λίγο αισθησιασμός θα μας τονώσει την ψυχολογία και θα μας χαλαρώσει σωματικά και ψυχικά.

Πως θα το κάνετε; Απλά, δεν χρειάζονται εξειδικευμένες γνώσεις, θα σας πώ τα βασικά, θα επιστρατεύσετε τη φαντασία σας και θα εξερευνήσετε το κορμί του συντρόφου σας με τα χέρια σας και ότι προκύψει...



Το μασάζ μεταξύ συντρόφων είναι και αυτό ένα είδος μη λεκτικής επικοινωνίας, που σας προσφέρει υπέροχες στιγμές. Να επιλέξετε να το κάνετε όταν η σεξουαλική ένταση δεν είναι πιεστική και να έχετε άπλετο χρόνο μπροστά σας για να καταφέρετε να το απολαύσετε στο 100%. Ο τόνος του μασάζ πρέπει να είναι αργός και αισθησιακός και να εξελιχθεί σε ένα ερωτικό παιχνίδι που δεν σημαίνει απαραίτητα ότι προαναγγέλλει το σεξ.

Τί θα χρειαστείτε:

κεριά, λουλούδια, χαλαρωτική μουσική της αρεσκείας σας, ότι άλλο όμορφο αντικείμενο νομίζετε ότι θα δώσει μια πιο αισθησιακή νότα στον χώρο του "εγκλήματος", πετσέτες, αισθησιακά και αφροδισιακά αιθέρια έλαια της αρεσκείας σας αναμεμειγμένα με λάδι βάσης σε ένα μικρό μπολ.

Και ήρθε η ώρα της δράσης. Προετοιμάστε τον χώρο με τα κεριά, τη μουσική και τα λουλούδια (ιδέα: αν θέλετε και έχετε την όρεξη να τα μαδήσετε και να απλώσετε τα πέταλα επάνω στο κρεβάτι καθώς επίσης να κρατήσετε και μερικά για να τα βάλετε στο μπολ με το λάδι μασάζ). Γενικά αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και φτιάξτε τον χώρο έτσι όπως θα τον θέλατε εσείς. Αφού έρθει και το "αντικείμενο του πόθου" περνάμε στην εκτέλεση του μασάζ. Μπορείτε να είστε και οι δύο γυμνοί ή με τα εσώρουχα, ότι σας κάνει να νιώθετε πιό άνετα. Οι πετσέτες είναι απαραίτητες για να στρώσετε μία πάνω στο κρεβάτι και μία δεύτερη για να σκεπάζετε το μέρος του σώματος που έχετε κάνει μασάζ ώστε να μην παγώσει. Θα ξεκινήσετε από τη πλάτη και μετά θα προχωρήσετε στα άκρα. Λαδώστε τα χέρια σας και γονατίστε κοντά στο σώμα του συντρόφου σας ή καθίστε επάνω στους μηρούς του, γενικά βρείτε μία θέση που να μη σας κουράζει. Κάντε και και με τα 2 χέρια σας κινήσεις απλώματος αργά-αργά κατά μήκος της πλάτης, με μέτρια ή απαλή δύναμη και χωρίς να πατάτε τη σπονδυλική στήλη. Σιγά- σιγά προχωράμε την εξερεύνηση και στο υπόλοιπο σώμα με τον ίδιο τρόπο με απαλές, αργές και αισθησιακές κινήσεις. Οι ερωτογενείς περιοχές είναι πολλές, οπότε δεν χρειάζετε να εστιάσετε στα προφανή σημεία. Απλά ακολουθήστε τις αισθήσεις σας. Μη πιέζετε τα πράγματα και μην έχετε προκατασκευασμένες προσδοκίες. Επιτρέψτε στον αισθησιασμό να εμφανιστεί φυσιολογικά. Αλλάξτε τους ρόλους και ενθαρρύνετε το σύντροφό σας να σας κάνει και αυτός μασάζ με τη σειρά του. Δεν χρειάζεται να γνωρίζει κάποια τεχνική.. Απαλά αγγίγματα και αισθησιακά αιθέρια έλαια αρκούν για να μας απογειώσουν. Αυτά με τις οδηγίες μου, τη συνέχεια την επιλέγετε εσείς!!!

Να σας πώ και μερικά αιθέρια έλαια που μπορείτε να πειραματιστείτε και να κάνετε μίξεις: Σανταλόξυλο, ροδόξυλο, vetiver, μύρρο, πατσουλί (πολύ λίγο θα βάλετε αν το επιλέξετε), λιβάνι, γιασεμί, ιλάνγκ-ιλάνγκ, τριαντάφυλλο, μαύρο πιπέρι (επίσης πολύ λίγο στο τελικό μείγμα) περγαμόντο και πολλά άλλα. Διαλέξτε όποιο σας κάθεται καλύτερα στη μύτη είτε αυτούσιο είτε σε συνδυασμό με κάποιο άλλο. Να μη σας κουράζω άλλο,

καλή χαλάρωση σε όλους, όμορφες και αληθινές στιγμές!!!

Από την Ελένη Καρτσιώτη
beutycooking 

Δεν υπάρχουν σχόλια: