Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Μπάγερν - Στουτγάρδη στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας live

Το όνομα του νέου Κυπελλούχου Γερμανίας απομένει να γίνει γνωστό για τη σεζόν 2012-2013, καθώς Μπάγερν Μονάχου και Στουτγάρδη αναμετρώνται στις 21:00 στον τελικό της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.

Οι δύο μονομάχοι έχουν την ευκαιρία να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά,

καθώς οι μεν Σουηβοί κατέλαβαν τη 12η θέση στο πρωτάθλημα, ενώ έχουν εξασφαλίσει και το «εισιτήριο» για το Europa League της νέας σεζόν ως φιναλίστ του Κυπέλλου, αφού η Μπάγερν θα μετάσχει στο Champions League, ενώ οι Βαυαροί θα πανηγυρίσουν το «τρεμπλ», καθώς έχουν ήδη στεφθεί πρωταθλητές Γερμανίας και Ευρώπης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπάγερν Μονάχου είναι η ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις στο Κύπελλο Γερμανίας, αφού έχει στεφθεί 15 φορές κυπελλούχος, ενώ η Στουτγάρδη έχει κατακτήσει τρεις φορές το τρόπαιο, πιο πρόσφατη εκ των οποίων ήταν το 1997. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που Μπάγερν και Στουτγάρδη θα αναμετρηθούν σε τελικό Κυπέλλου, μετά το 1986, όταν οι Βαυαροί είχαν επικρατήσει με 5-2.


 Μπάγερν - Στουτγάρδη live

Δεν υπάρχουν σχόλια: