Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.comΔευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Ποια γυναίκα -"Φονικό όπλο" κρύβεται πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα?

Συνδυάζοντας δύο ιδιότητες που πολύ σπάνια συμβιβάζονται, η Μαριλένα Μπαϊραμπά, είναι το νέο ακαταμάχητο όπλο του ΣΥΡΙΖΑ. Φωτομοντέλο και πολιτική επιστήμων, η 26χρονη ειδική συνεργάτιδα του Αλέξη Τσίπρα εγκατέλειψε την πασαρέλα για χάρη της πολιτικής και.... επιμένει πως ναι, είναι δυνατόν.

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» η επιστημονική συνεργάτης της αντιπολίτευσης σπούδασε σε βρετανικό πανεπιστήμιο και η πτυχιακή της εργασία είχε θέμα τον Αχμέτ Νταβούτογλου. Από πέρυσι το Φεβρουάριο είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια της Νομικής, και έχει ενταχθεί στον επιστημονικό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ με αντικείμενο ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος.


Μάλιστα, η επιλογή των ατόμων για τη συγκεκριμένη ομάδα έγινε μετά από μελέτη δεκάδων βιογραφικών, μεταξύ των οποίων και της Μπαϊραμπά.


Η Μαριλένα Μπαϊραμπά εργάστηκε ως φωτομοντέλο σχεδόν από την εφηβεία της και έφτασε να γίνει εξώφυλλο σε μεγάλα περιοδικά της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Με την ολοκλήρωση όμως των σπουδών της και την απόφαση της να αφοσιωθεί στην πολιτική, άφησε το χώρο της μόδας. Το μόντελιγκ αποτέλεσε απλώς ένα μέσο ώστε να μπορέσει να ολοκληρώσει τις σπουδές στις Πολιτικές Επιστήμες.
Πηγή: www.tragiko.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: