Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Απάτη με τις πατάτες στην Όλυνθο

Την Τρίτη το πρωί μοιράστηκαν πατάτες από την Κάτω Βροντού Σερρών στην Ν. Όλυνθο προς 0,25 λεπτά σε τσουβάλια 20 κιλών.

Θέλω να καταγγείλω πως οι πατάτες δεν είχαν καμία σχέση με αυτές που μοιράστηκαν στα Σήμαντρα, παρόλο που πετύχαμε καλύτερη τιμή οι πατάτες μας βγήκαν πολύ ακριβότερες!

Σας εξηγώ πως τα τσουβάλια ήταν πρόχειρα δεμένα με το χέρι,οι πατάτες υστερούσαν στην ποιότητα, το μέγεθος ήταν πολύ κατώτερης ποιότητας από τις συνηθισμένες πατάτες και το ποιο σημαντικό τα τσουβάλια ζύγιζαν από 15 ως 17 κιλά,εγώ πλήρωσα 10 ευρώ για 40 κιλά πατάτες και τα 2 τσουβάλια που.....



πήρα ζύγιζαν 33 κιλά.

Αναγνώστρια

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kala na pathoun..

anastasia είπε...

ανώνυμε φίλε// το καλά να πάθουν// δεν μπορώ να καταλάβω το σχόλιο σου που κολλάει. δυστυχώς εμείς οι Ελληνες χαιρόμαστε με τον πόνο του συμπολίτη μας και το παίζουμε μεγαλόψυχοι με όλους τους αλλοδαπούς. δυστυχώς στην Ολυνθο έτσι ακριβώς έγιναν τα πράγματα αλλά στην Ελλάδα ότι είναι παράνομο γίνετε νόμιμο.ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΛΕΙΟ ΣΟΥ

anastasia είπε...

το σχόλιο του φίλου //καλά να πάθουν// δεν κατάλαβα που κολλάει. τέτοιες μέρες γενικής κρίσης να βλέπεις τόσο πικρόχολα σχόλια μας λυπεί όλους. λυπούμε που έχουμε μεγαλώσει και γαλουχήσει τέτοια άτομα.

Unknown είπε...

Η Κατω Βροντου ανήκει στο Νευροκόπι στο Δήμο Δράμας, και εσεις πήρατε πατάτες από την Ανω Βροντου που ανήκει στο Δήμο Σερρών. Γι' αυτό το λόγο μην κατηγορείτε τις πατάτες Νευροκοπίου.

Unknown είπε...

Από την ομάδα παραγωγών λεκανοπεδίου Κ.Νευροκοπίου παρακαλούμε να κοινοποιήσετε το όνομα του παραγωγού που βρίσκεται στα καρτελάκια μέσα στη συσκευασία για να λάβουμε τα μέτρα μας.
Το τηλέφωνο του γραφείου είναι: 2523350180.

Ευχαριστούμε.

Unknown είπε...

Εάν η συσκευασία δεν έχει καρτελάκι με τα στοιχεία του παραγωγού σίγουρα δεν είναι από την ομάδα πατατοπαραγωγων του λεκανοπεδίου Νευροκοπίου. Όσοι είναι ενταγμένοι στην ομάδα το καρτελάκι με τα στοιχεία είναι απαραίτητο.