Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Το blog Σημάντρων έκανε ερώτηση στον Νομάρχη Χαλκιδικής στο ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ το πρώτο blog της Χαλκιδικής, Σήμερα λάβαμε την απάντηση.

Κύριε Νομάρχη, τον Ιανουάριο κάνατε μια συγκέντρωση στα Σήμαντρα για την διαπλάτυνση του Δρόμου Πορτάριας Σημάντρων.Οι κάτοικοι συμφώνησαν ομόφωνα να γίνει ο δρόμος βλέποντας από την πλευρά σας πως υπάρχει η χρηματοδότηση παρουσιάζοντας την μελέτη και τον χάρτη του νέου δρόμου,που θα έδινε το τέλος στα πάρα πολλά ατυχήματα που γίνονται.
Υποσχεθήκατε πως τα μηχανήματα της Νομαρχίας θα αρχίσουν εργασίες τον μήνα Μάρτιο.....
Έτυχε να ήμουν στα εγκαίνια των Ναυταθλητικών εγκαταστάσεων στα Ν.Μουδανιά οπού και εκεί αναφερθήκατε σε μια σειρά έργων στον Δήμο Ν.Μουδανιών οπού εκεί είπατε πως το έργο διαπλάτυνσης του δρόμου Πορτάριας Σημάντρων έχει ξεκινήσει και τα μηχανήματα της Νομαρχίας εγκαταστάθηκαν στο έργο αυτό και δουλεύουν.
Φυσικά τίποτα από αυτά που είπατε δεν έχει γίνει ακόμη διανύουμε τον μήνα Ιούνιο και ακόμη τίποτε.
ΤΙ ΠΕΡΙΜΈΝΕΤΕ ΚΎΡΙΕ ΝΟΜΆΡΧΗ??
Κάντε κάτι, για να μην χαθούν κι άλλες ζωές!!!
Όπως και για τον ηλεκτροφωτισμό του περιφερειακού των Σημάντρων. Πότε επιτέλους θα ανάψουν αυτές οι κολόνες που τοποθέτησε η προηγούμενη νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση.
πό το blog Σημάντρων.
Απάντηση: Οι υποσχέσεις μας προσπαθούμε να ισχύσουν παρά το γεγονός ότι έκτακτα μας παρουσιάστηκε το πρόβλημα της Κασσάνδρας και της μείωσης των πόρων με αποτέλεσμα να χάσει η Νομαρχία 3.200.000,00€. Μπήκαμε στη διαδικασία λήψης δανείου, καταψηφίστηκε από την αντιπολίτευση και η Περιφερειάρχης παρέπεμψε την απόφαση για ακύρωση στην επιτροπή του άρ.7 του Ν.2000. Όσο για τον ηλεκτροφωτισμό ασφαλώς και θα γίνει με την τυπική τήρηση των όρων παράδοσης του έργου.

Τα συμπεράσματα δικά σας....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πάει δεν πρόκειται να φτιαχτή τίποτα πάλη,ούτε τα φώτα στον περιφερειακό δεν πρόκειται να ανάψουν....