Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.comΤετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Επίσκεψη στη Β.Α.Χαλκιδική του βουλευτή Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜ.ΣΥΜΠΑΡΆΤΑΞΗ κ.Γιάννη ΜανιάτηNΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜ.ΣΥ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ                                 ΤΕΤΑΡΤΗ  15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

                                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Στο πλαίσιο των ενημερωτικών επισκέψεων των μελών του ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜ.ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ, διοργανώνεται επίσκεψη  στη Β.Α.Χαλκιδική του βουλευτή Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜ.ΣΥΜΠΑΡΆΤΑΞΗ  κ.Γιάννη Μανιάτη ,Υπεύθυνου για την Ενέργεια ,το Περιβάλλον και τις Υποδομές, την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017.
    Συγκεκριμένα ο κ.Μανιάτης, πρόκειται να επισκεφτεί τα τρία εργοτάξια της «Ελληνικός Χρυσός»,στο μεταλλείο των Μαύρων Πετρών και στο Φράγμα του Κοκκινόλακα,το εργοτάξιο της Ολυμπιάδας καθώς και το εργοτάξιο των Σκουριών.

    Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜ.ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, κατά την εδώ παραμονή του, πέρα από την ενημέρωσή του από τους φορείς της περιοχής για τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της Β.Α.Χαλκιδικής,πρόκειται να συναντηθεί με τα Διευθυντικά στελέχη της «Ελληνικός Χρυσός»,με τα Σωματεία των εργαζομένων στο μεταλλείο καθώς και με τα στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και τα μέλη της Δημ.Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ του Δήμου Αριστοτέλη.
    Το βράδυ της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 19.00.μμ προγραμματίζεται πολιτική ομιλία από τον κ.Μανιάτη στην αίθουσα «Μητροπολίτης Σωκράτης» του δημαρχείου της Αρναίας,με θέμα:
                                   «Η Ελλάδα που μπορεί,απέναντι στις προκλήσεις του αύριο».
    Η παρουσία του κ.Μανιάτη στοχεύει αφενός μεν στην ενημέρωσή του για τα πολύ σοβαρά και φλέγοντα ζητήματα που αφορούν μια περιοχή τόσο ευλογημένη αλλά και συκοφαντημένη με κάθε τρόπο και μέσον,αφετέρου δε στην παρουσίαση και διάχυση των θέσεων και των αναπτυξιακών- και όχι μόνο- προτάσεων της Κεντροαριστεράς, απέναντι στην πολιτική των φορολογικών επιβαρύνσεων και των παράλογων  μέτρων σε μια κοινωνία που ασφυκτιά ,αλλά και που έχει όλες τις δυνατότητες να πάει μπροστά.
     Με μια διακυβέρνηση όμως που θα λαμβάνει υπόψιν τη φέρουσα ικανότητα της κάθε κοινωνίας και του κάθε τόπου,από την οποία δεν γίνεται  να απουσιάζει το ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜ.ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ,ο μόνος πολιτικός φορέας που μπορεί να εγγυάται την κοινωνική δικαιοσύνη  και την αναπτυξιακή προοπτική, με γνώμονα τον Άνθρωπο.
    Kαλούμε τους Φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜ.ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ  αλλά και όλη την κοινωνία και τους πολίτες  της Β.Α.Χαλκιδικής  να πλαισιώσουν με την παρουσία τους την επίσκεψη αυτή, με επίκεντρο την ομιλία της Παρασκευής.

                                            ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜ.ΣΥ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΟΜΑΡΧΙΑΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΠΑΣΟΚ  ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ -  ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΟΡΓΑΝΩΣΗ  ΠΑΣΟΚ  ΔΗΜΟΥ  ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΚΟΥ  ΓΙΑΝΝΗ  ΜΑΝΙΑΤΗ  ΣΤΗ   Β.Α.ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17-02-2017:

16.00-18.00 μμ Άφιξη στο εργοτάξιο των Μαύρων Πετρών-Φράγμα Κοκκινόλακα

Ενημέρωση από Στελέχη της Ελληνικός Χρυσός-επικοινωνία με εργαζόμενους19.00 μμ. Πολιτική ομιλία με θέμα: «H Eλλάδα που μπορεί, απέναντι  στις προκλήσεις του αύριο»

Αίθουσα «Μητροπολίτης Σωκράτης»   Δημαρχείο ΑρναίαςΣΑΒΒΑΤΟ  18-02-2107:

08.30-10.30 π.μ. Επίσκεψη στο εργοτάξιο της Ολυμπιάδας

Ενημέρωση από  στελέχη της Ελληνικός Χρυσός για την εξέλιξη του έργου-επικοινωνία με εργαζόμενους

Συνάντηση με τις Διοικήσεις των Σωματείων Εργαζομένων11.00.-12.00.μ Επίσκεψη στο εργοτάξιο των Σκουριών

Ενημέρωση για την εξέλιξη του έργου12.00. Αναχώρηση για Θεσσαλονίκη                                 Για την οργανωτική επιτροπήΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΣΟΚ  ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

                                        Σημ.: Οι αναγραφόμενες ώρες μπορεί  να διαφέρουν ,ανάλογα με την εξέλιξη των επισκέψεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: