Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Αναβλήθηκε η δίκη για την άγρια δολοφονία στη Χαλκιδική

Κατηγορούμενος ο πρώην άνδρας της που μετά το φόνο είχε απαγάγει το ένα από τα δύο παιδιά τους

Για τις 24 Φεβρουαρίου διέκοψε το δικαστήριο την ακροαματική διαδικασία για τη δολοφονία της Λέλας Μαυρομάτη και την απαγωγή του ανηλίκου παιδιού της από τον πρώην σύζυγο της.

Η δίκη που ήταν προγραμματισμένη να ξεκίνησε σήμερα,τελικά θα αργοπορήσει για λίγες ημέρες, καθώς ο συνήγορος του Αλβανού δολοφόνου που έσφαξε την πρώην σύζυγο του μπροστά στα μάτια των δυο ανηλίκων αγοριών τους, άρπαξε τον 4χρονο Φοίβο και εξαφανίστηκε απο προσώπου γης, ζήτησε αναβολή.

 Η έδρα του δικαστηρίου όμως δεν έκανε δεκτό το αίτημα του δικηγόρου του Τζειμς Κλοντ Λέσι που με τη φρικιαστική του ενέργεια πριν απο περίπου ενα χρόνο βύθισε στη θλίψη την Ορμύλια Χαλκιδικής και στον πόνο τους συγγενής του θύματος. Έτσι η έδρα του δικαστηρίου, μετα το αίτημα του δικηγόρου της υπεράσπισης του κατηγορουμένου αποφάνθηκε τη διακοπή της δίκης για σήμερα και την έναρξη μετά απο εννέα ημέρες και συγκεκριμένα στις 24 Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: