Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.comΔευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

Ο κ. Βαγιωνάς,δώρισε μεγάλη ποσότητα ιατρικού εξοπλισμού και αναλωσίμων για όλες τις μονάδες του Γενικού Νοσοκομείου ΧαλκιδικήςΣτo πλαίσιο των πρωτοβουλιών κοινωνικής υπευθυνότητας, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χαλκιδικής και μέλος της διαρκούς επιτροπής κοινωνικών υποθέσεων της βουλής κ. Γεώργιος Βαγιωνάς, συναντήθηκε την εβδομάδα που πέρασε με την διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής στo Πολύγυρο, όπου και παρέδωσε υλικοτεχνικό εξοπλισμό απαραίτητο για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργιά των ιατρικών μονάδων του νοσοκομείου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βαγιωνάς με προσωπική παρέμβαση και μετά από συνεννόηση με την διοικήτρια κ. Λαμπρινή Στεφανίδου, δώρισε μεγάλη ποσότητα ιατρικού εξοπλισμού και αναλωσίμων εγνωσμένης αξίας όπως μητροσκόπια, εξεταστικά ρολά, σύριγγες, γάζες, καθετήρες, χειρουργικά πεδία, μάσκες χειρουργείου, χειρουργικά γάντια κ.α. προς άμεση χρήση για όλες τις μονάδες του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής.
Η πολύ γενναία σε είδος και ποσότητα, με την εξαιρετικά σημαντική σε ουσία δωρεά προς το Γενικό Νοσοκομείο, οφείλεται στο έντονο αίσθημα φιλανθρωπίας, γενναιοδωρίας και έμπρακτης προσφοράς που διακρίνει τον κ. Βαγιωνά και εναγκαλίζει όλους τους πολίτες της Χαλκιδικής, ανεξαιρέτως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: