Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ



Εργασίες συντήρησης Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών πραγματοποιεί η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  από σήμερα Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017 ως και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Αναλυτικότερα, θα πραγματοποιηθεί επούλωση όλων των λάκκων που βρίσκονται κατά μήκος της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανιών από τον ανισόπεδο κόμβο Κ-12 (Αεροδρόμιο, Ν. Μουδανιά) έως τα όρια νομού Θεσσαλονίκης (περιοχή Λακκώματος, περίπου 30,5χλμ) και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας. Επίσης θα γίνουν και εργασίες καθαρισμού του ερείσματος και της νησίδας στο τμήμα από ανισόπεδο κόμβο Κ-12 έως διασταύρωση με οδό Βούλγαρη.

Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι 8.30 π.μ. Οι εργασίες καθαρισμού του ερείσματος και της νησίδας έχουν προγραμματιστεί για σήμερα Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017 ως και την Τρίτη 07Φεβρουαρίου 2017.

            Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: